Neutrogena • Hydro Boost Supercharged Serum

Μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικά προϊόντα περιποίησης προσώπου, μιας που στη μικτή μου επιδερμίδα σχεδόν κανένα προϊόν δεν δίνει αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Επίσης, τελευταία επενδύω λίγα παραπάνω χρήματα σε αυτό το κόμματι, σε σχέση με το παρελθόν, καθώς άλλες είναι οι ανάγκες του δέρματός μου τώρα στα 27. Τον Μάιο αποφάσισα να αγοράσω αυτό το serum από Neutrogena, διότι δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ κανένα προϊόν αυτής της εταιρείας και ήταν σε αρκετά οικονομική τιμή.

Neutrogena Hydro Boost Supercharged Serum
Το συγκεκριμένο serum υπόσχεται να ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα, να απαλύνει τις λεπτές γραμμές και να προσφέρει άμεση λάμψη μειώνοντας τα σημάδια κόπωσης, για πραγματικά αναζωογονημένη και νεανική όψη. Είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και τα μικροσφαιρίδια (οι μπαλίτσες που βλέπεις στον πάτο στην παρακάτω εικόνα) απελευθερώνουν όλες τις αντιοξειδωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες της βιταμίνης Ε, μόλις πιέζεις την αντλία. 

Neutrogena Hydro Boost Supercharged Serum

Είναι αρκετά λεπτόρρευστο και απλώνεται εύκολα, αλλά στο τέλος αφήνει μια ελάχιστα "κολλώδη" αίσθηση που σε κάνει να νιώθεις την επιδερμίδα σου πιο ελαστική, αλλά όχι λιπαρή. Με δύο πατήματα της αντλίας καλύπτει όλο το πρόσωπο και τον λαιμό επαρκώς. Μετά από κάθε χρήση αφήνει ελάχιστο και πολύ διακριτικό shimmer στην επιδερμίδα. Όσο καιρό το χρησιμοποιούσα, η επιδερμίδα μου δεν ήταν ποτέ αφυδατωμένη, αλλά και ούτε ιδιαίτερα λιπαρή. 
Έρχεται σε πλαστικό μπουκαλάκι των 30mL και μου κράτησε περίπου 3 μήνες καθημερινής χρήσης, 1 φορά την ημέρα. Έχει πολύ διακριτικό πουδρένιο άρωμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 12 μήνες μετά το άνοιγμά του, ενώ φέρει και ημερομηνία λήξης στο κάτω μέρος. Παράγεται στην Κορέα, αλλά η εταιρεία Neutrogena, δεν είναι απόλυτα cruelty free, λόγω των πωλήσεων των προϊόντων της σε χώρες που επιβάλλουν δοκιμές σε ζώα. Το αγόρασα από το ofarmakopoiosmou.gr στα 12.92€. 

Neutrogena Hydro Boost Supercharged Serum

Βαθμολογία: 9/10

Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο serum προσώπου; Ποιο πιστεύεις ότι είναι το κατάλληλο serum για ηλικίες 25+;

XOXO,
Angierzz ♥

*Αυτό το άρθρο δεν είναι sponsored.


Δημοφιλείς αναρτήσεις