Lorvenn • Keratin Vitality Shampoo

 Πριν περίπου ένα χρόνο, παρατήρησα ότι τα μαλλιά μου ήταν πολύ κατεστραμμένα στις άκρες, είχα κάνει balayage και το μήκος παρέμενε ίδιο, λόγω του σπασίματος. Επομένως, αποφάσισα να επενδύσω σε καλύτερης ποιότητας σαμπουάν. Το ένα από τα σαμπουάν που επέλεξα και μου συνέστησαν ήταν το Keratin Vitality από Lorvenn.


Lorvenn Keratin Vitality Shampoo
Το συγκεκριμένο σαμπουάν με το προηγμένο του σύστημα από ενεργή κερατίνη και δραστικό βιολογικό σύμπλοκο, υπόσχεται να συμβάλλει στην ενδυνάμωση και τόνωση της τρίχας και στην αύξηση του όγκου της. Επίσης, η απαλή του σύνθεση υπόσχεται να προσφέρει ήπια καθαριστική δράση και να βοηθά στην προστασία από την τριχόπτωση. Παράλληλα, τα ενυδατικά συστατικά που περιέχει θα προσφέρουν αναζωογόνηση της τρίχας και του δέρματος της κεφαλής, για υγεία, ζωντάνια και λάμψη. Τέλος, αναφέρει πως ενδείκνυται για καθημερινή χρήση.
Από τη στιγμή που ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ, παρατήρησα μεγάλη αύξηση στο μήκος των μαλλιών μου, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, το οποίο ήταν και το ζητούμενο για εμένα. Κάνει πλούσιο αφρό, ακόμα και αν το χρησιμοποιήσεις στο 1ο χέρι και νιώθεις αμέσως την φρεσκάδα. Αφήνει πολύ απαλό το μαλλί μετά τη χρήση, ακόμα και σε συνδυασμό με το Volume σαμπουάν της Lorvenn, με το οποίο το χρησιμοποιούσα εγώ πάντα. Το θετικότερο κομμάτι όμως είναι ότι δεν προκαλεί γρήγορα λιπαρότητα στο μαλλί, παρόλο που πρόκειται για ένα πολύ ενυδατικό σαμπουάν. Βέβαια, δεν το χρησιμοποιούσα σε κάθε λούσιμο, καθώς έχω λεπτή τρίχα και τα μαλλιά μου "λαδώνουν" ή χάνουν τον όγκο τους πολύ γρήγορα. Μόλις τελείωσε, το αντικατέστησα με ένα άλλο πολύ γνωστό σαμπουάν για τις ενυδατικές του ιδιότητες, αλλά θα ξαναγυρίσω σίγουρα σε αυτό της Lorvenn.
Έρχεται σε πλαστικό μπουκάλι των 300mL από 100% ανακυκλωμένο υλικό και κράτησε για περίπου 6 μήνες με χρήση 1-2 φορές την εβδομάδα. Το άρωμά του είναι ευδιάκριτο και πολύ ευχάριστο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 12 μήνες μετά το άνοιγμά του. Σύμφωνα με πληροφορίες που βρήκα στο διαδίκτυο, η Lorvenn είναι ελληνική εταιρεία και τα προϊόντα φτιάχνονται στην Ελλάδα. Επίσης, είναι cruelty free. Το αγόρασα από τα Hondos Center  στα 9.10€.

Βαθμολογία: 10/10

Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο σαμπουάν μαλλιών; Τι τύπο μαλλιών έχεις;

XOXO,
Angierzz ♥

*Αυτό το άρθρο δεν είναι sponsored.


Δημοφιλείς αναρτήσεις