SHEGLAM • Lip Scrub & Mask Set

 Η φροντίδα των χειλιών αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της skin care ρουτίνας και δεν πρέπει να παραλείπεται. Τα υγιή και ενυδατωμένα χείλη δίνουν από φυσικού τους ομορφότερη όψη στο πρόσωπο και παράλληλα διατηρούν την smooth υφή οποιουδήποτε κραγιόν επιλέξεις. Διότι το να εφαρμόζεις κραγιόν σε "σκασμένα" χείλη δεν έδωσε ποτέ όμορφο αποτέλεσμα.

Τρεις μήνες πριν, έβαλα σιδεράκια (ωωω ναι, στα 27 μου!) και τα χείλη μου δεν έχουν επανέλθει πλήρως από τότε, οπότε χρειαζόμουν προϊόντα που ήλπιζα να σώσουν την κατάσταση. Έτσι, κατέληξα στο συγκεκριμένο κιτ με scrub και μάσκα από το Shein και την SHEGLAM, το οποίο έχει βαθμολογία 4.86/5 αστεράκια. 

SHEGLAM Lip Scrub & Mask Set
Pout Perfect Lip Scrub

Το scrub του σετ είναι ο λόγος που γράφω αυτό το review ενώ δεν έχω χρησιμοποιήσει ούτε το μισό προϊόν. Όταν πρωτοέφτασε στα χέρια μου ήταν πάρα πολύ πηχτό και στερεό, με μεγάλους κόκκους και αυτή την έντονα χρωματισμένη, κρεμώδη ουσία. Οι κόκκοι είναι αρκετά μεγάλοι και λόγω του ότι το προϊόν δεν "δουλεύεται" εύκολα, δεν προσφέρει ιδιαίτερο αποτέλεσμα στην απολέπιση των χειλιών. Επίσης, η κρέμα του έχει τόσο έντονες χρωστικές που δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στις άκρες των χειλιών, καθώς χρωματίζει το δέρμα σου και φεύγει πολύ δύσκολα.  Τέλος, έπειτα από ορισμένες χρήσεις, στις οποίες έπεσαν σταγόνες νερού μέσα στο προϊόν, έχει καταστραφεί εντελώς η υφή του και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πια. Ένα χειροποίητο scrub χειλιών, φτιαγμένο αποκλειστικά από μέλι και ζάχαρη, είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από το συγκεκριμένο.
Έρχεται σε γυάλινο βαζάκι με 3 γρ. καθαρού προϊόντος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 18 μήνες μετά το άνοιγμά του, καθώς αναγράφει και συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης στο κάτω μέρος. Δεν έχει κάποιο χαρακτηριστικό άρωμα, αλλά επειδή σίγουρα θα φας λίγο προϊόν κατά τη διάρκεια της χρήσης, να σε προειδοποιήσω ότι δεν είναι και πολύ ευχάριστη η γεύση που σου αφήνει.

SHEGLAM Pout Perfect Lip Scrub


Smooth Moves Lip Mask

Αντίθετη εντελώς εντύπωση, μου άφησε η μάσκα χειλιών του σετ αυτού. Το σετ δεν περιλαμβάνει καθόλου οδηγίες σχετικά με την χρήση της μάσκας, οπότε εγώ την εφαρμόζω πριν τον ύπνο και την αφήνω μέχρι το πρωί, είτε έχω κάνει απολέπιση τα χείλη μου, είτε είναι πάρα πολύ ξηρά. Κατά βάση, την χρησιμοποιώ 1-2 φορές τη βδομάδα. Έχει διάφανο χρώμα και η υφή της είναι σαν ενός lip gloss. Είναι πάρα πολύ ενυδατική και αφήνει πλήρως απαλά τα χείλη. Επίσης, όσο την έχεις πάνω στα χείλη σου, τα αναδεικνύει πάρα πολύ.
Έρχεται σε σωληνάριο με 8 γρ. προϊόντος και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για 18 μήνες μετά το άνοιγμά της, ενώ αναγράφει και αυτή συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης πάνω. Έχει ένα πολύ απαλό πουδρένιο άρωμα και γλυκιά γεύση. 

SHEGLAM Smooth Moves Lip Mask

Και τα δύο προϊόντα του σετ φτιάχνονται στην Κίνα, είναι vegan και cruelty free. Επίσης, δεν περιέχουν οινόπνευμα, σιλικόνη, parabens, ταλκ ή γλουτένη. Το σετ κοστίζει 5.49€.

Βαθμολογία: 5/10 (δεν βάζω ξεχωριστό βαθμό στο καθένα, καθώς προς το παρόν δεν μπορείς να τα βρεις μεμονωμένα).

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο scrub χειλιών της αγοράς ή προτιμάς την χειροποίητη σπιτική συνταγή;


XOXO,
Angierzz ♥

*Αυτό το άρθρο δεν είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις