L'oreal • Infallible Foundation

Η πρώτη συσκευασία που αγόρασα από το Infallible foundation της L'oreal έφτασε στο τέλος της λίγες μέρες πριν και ήρθε η ώρα του review. Κάπου στο 2014-2015 είχε πέσει στα χέρια μου ένα δείγμα του συγκεκριμένου foundation από περιοδικό, σε πολύ λάθος απόχρωση σε σχέση με την επιδερμίδα μου, αλλά το είχα τεστάρει υπό αντίξοες συνθήκες (παράσταση χορού καλοκαιρινούς μήνες σε εξωτερικό χώρο) και δεν με είχε απογοητεύσει. Παρόλα αυτά, το αγόρασα πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2022 κατόπιν μιας συζήτησης που είχα με την συνάδελφό μου και μου το πρότεινε.

L'oreal Infallible Foundation
Πήρα την απόχρωση 15 Porcelain που είναι ένα τόνο πιο ανοιχτή απ' ότι θα ήθελα ιδανικά, ιδίως για το καλοκαίρι που το αγόρασα. Το συγκεκριμένο foundation υπόσχεται να διαρκεί έως και 24 ώρες, χωρίς να χρειάζεται ανανέωση, επιτρέποντας παράλληλα στο δέρμα να αναπνέει. Επιπλέον, αναφέρει πως δεν δημιουργεί το εφέ μάσκας και πως είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα, το μουτζούρωμα και το νερό. Έχει SPF 25 και βιταμίνη C.

L'oreal Infallible Foundation

Αυτό που με εντυπωσίασε από την πρώτη κιόλας χρήση ήταν το γεγονός πως απλώνεται ομοιόμορφα και δεν αφήνει αντιαισθητικά σημάδια σε σημεία με πόρους ή ξηροδερμία. Το προηγούμενο foundation που είχα πριν αποκτήσω αυτό, δεν μπορούσε να καλύψει τους πόρους της μύτης και δημιουργούσε ένα πολύ άσχημο εφέ. Με το Infallible δεν αντιμετώπισα ποτέ τέτοιο πρόβλημα, ούτε ακόμα τον Οκτώβριο που είχα κρυολόγημα και ξηρό δέρμα στην μύτη που έσκαγε.
Διαρκεί σίγουρα 12 ώρες χωρίς ανανέωση, αλλά κάπου στο 6ωρο αρχίζει να εμφανίζει λιπαρότητα, που και πάλι είναι ήπια, ιδίως αν το συνδυάσεις με κάποιο αξιόλογο primer. Είναι όντως ανθεκτικό στον ιδρώτα και το νερό. Πήγα και σε θάλασσα και σε πισίνα φορώντας το και δεν έφυγε, ούτε μουτζουρώθηκε. Η περιεκτικότητα αντηλιακής με βοηθάει πάρα πολύ, γιατί ποτέ δεν έχω στο μυαλό μου να βάλω αντηλιακή πριν το μακιγιάζ στο πρόσωπο. 
Το μόνο αρνητικό αφορά την αντλία του, η οποία είναι τετραγωνισμένη και μετά από κάθε χρήση λερώνεται, επομένως θέλει καθάρισμα κάθε φορά που το χρησιμοποιείς.

L'oreal Infallible Foundation

Από τον Ιούλιο μέχρι το Δεκέμβριο το χρησιμοποιούσα σε καθημερινή βάση, καθώς χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα για κάθε χρήση και είναι λεπτόρρευστο. Το μπουκαλάκι του είναι γυάλινο, η αντλία και το καπάκι πλαστικά, αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να το ανοίξεις και να επαναχρησιμοποιήσεις την συσκευασία. Περιέχει 30mL προϊόντος και "λήγει" 12 μήνες μετά το άνοιγμα. Έχει πολύ ανάλαφρο και απαλό άρωμα. Παράγεται στην Γαλλία και είναι cruelty-free. Το αγόρασα από το online κατάστημα Notino.gr στα 14.80€ και από τότε το αγόρασα ξανά στην απόχρωση 100 Linen που είναι πιο κοντά στην επιδερμίδα μου. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπεις την απόχρωση 15 Porcelain. 

Βαθμολογία: 9.5/10

Infallible 15 Porcelain


Εγώ νομίζω πως βρήκα το απόλυτο foundation που δεν θα χρειαστεί να αλλάξω. Ποιο είναι το foundation που ταιριάζει απόλυτα σε εσένα;


ΧΟΧΟ,

Angierzz ♥


*Αυτό το άρθρο δεν είναι sponsored.
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις