Essence • Ticket For A Hug Hand Cream

 Η αναζήτηση για την τέλεια κρέμα χεριών συνεχίζεται για ακόμα μία χρονιά. Έχω πολύ ξηρά χέρια εξαιτίας πολλών παραγόντων, ενώ πολύ συχνά παρατηρώ ξηρότητα ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες. Την συγκεκριμένη κρέμα αγόρασα πέρσι τον χειμώνα, αλλά την τελείωσα πρόσφατα. Όχι λόγω της ποσότητας, αλλά κυρίως γιατί την είχα στην τσάντα μου και δεν ήταν η βασική που χρησιμοποιούσα. Έχω την εντύπωση πως ήταν special edition προϊόν, αλλά κυκλοφορεί ακόμα σε κάποια καταστήματα.

Essence Ticket For A Hug Hand Cream
Η συγκεκριμένη κρέμα υπόσχεται να απορροφάται γρήγορα, να φροντίζει, να καταπραΰνει, να ενυδατώνει και να προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια από οικιακές ή επαγγελματικές δραστηριότητες ή από το κρύο. Επιπλέον, υπόσχεται να δρα προληπτικά προστατεύοντας τα χέρια από μελλοντικές εξωτερικές επιθέσεις. Περιέχει βούτυρο καριτέ, έλαιο καρύδας και αμυγδάλου. 
Δεν την χρησιμοποιούσα ως βασική κρέμα χεριών, καθώς η ενυδάτωση που προσφέρει είναι πολύ ελάχιστη και προσωρινή. Είναι αρκετά παχύρευστη κρέμα, παρόλα αυτά απορροφάται με σχετική ευκολία. Μαλακώνει στιγμιαία την επιδερμίδα των χεριών και προσφέρει αίσθηση ανακούφισης, αλλά αν έχετε πολύ ξηρά χέρια όπως εγώ, δεν κρατάει για πολύ αυτό το εφέ. Τους καλοκαιρινούς μήνες που αντιμετωπίζω μικρότερου βαθμού ξηρότητα, έκανε ικανοποιητική δουλειά.
Το άρωμά της είναι πολύ έντονο και θυμίζει blueberries και έρχεται σε αυτό το πολύ όμορφο, φουξ, πλαστικό σωληνάριο των 50mL. Την αγόρασα από τα Hondos Center περίπου στα 2.50€. Προτείνεται να χρησιμοποιείται εντός 12 μηνών από το άνοιγμά της. Αναφέρει πως είναι vegan προϊόν και η Essence είναι μια cruelty-free εταιρεία. Παράγεται στην Πολωνία.

Βαθμολογία: 7/10

Essence Ticket For A Hug Κρέμα Χεριών

Ποια είναι η αγαπημένη σας κρέμα χεριών; Έχετε δοκιμάσει κάποια κρέμα χεριών από την Essence;

XOXO,
Angierzz ♥

*Αυτό το άρθρο δεν είναι sponsored*


Δημοφιλείς αναρτήσεις