Organic Shop • Rasberry & Sugar Body Scrub

 Από τότε που ανακάλυψα τα προϊόντα της Organic Shop, μου είναι δύσκολο να τα βγάλω από την καθημερινότητά μου και την περιποίηση σώματος. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για το απολεπιστικό προϊόν με rasberry.

organic shop rasberry sugar body scrub
Το συγκεκριμένο προϊόν αναγράφει πως έχει 99.54% φυσικά συστατικά και έχει πιστοποίηση που αναδεικνύει πως είναι φτιαγμένο από οργανικά υλικά. Τα βασικά του συστατικά είναι το εκχύλισμα rasberry και η ζάχαρη που σε συνδυασμό υπόσχονται να ανανεώνουν τα κύτταρα της επιδερμίδας και να την κάνουν να φαίνεται πιο λεία και λαμπερή. Συστήνεται για χρήση 2-3 φορές τη βδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα.
Εγώ το χρησιμοποιούσα όντως περίπου 2-3 φορές τη βδομάδα, κυρίως στους γλουτούς και στις γάμπες. Ένα θεματάκι με την εμφάνιση κυτταρίτιδας υπάρχει εδώ και χρόνια, καθώς είμαι φαν των αναψυκτικών και του αλατιού. Ευτυχώς με τα scrub και με κάποιες κρέμες καταφέρνω να ελαττώνω το πρόβλημα. Αυτό το scrub με βοήθησε σε αυτό, όπως και στο ξύρισμα, καθώς εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ scrub, αντί για οτιδήποτε άλλο για να ξυρίσω τα πόδια μου. Είναι ένα απαλό απολεπιστικό προϊόν, απομακρύνει τους πόρους, χωρίς όμως να ερεθίζει ή να ξηραίνει την επιδερμίδα. Οι κόκκοι λιώνουν με την τριβή, επομένως προσφέρει πολύ ισορροπημένη απολέπιση. 


organic shop rasberry sugar body scrub

Το άρωμά του είναι έντονο, γλυκό και φρουτώδες. Έρχεται σε πλαστική συσκευασία των 250ml και παράγεται στην Εσθονία. Προφανώς, μια εταιρεία που δίνει τόση σημασία στο να είναι όσο πιο φυσικό γίνεται το προϊόν της, είναι και cruelty free. Το αγόρασα από τα Hondos Center στην τιμή των 4.95€.

Βαθμολογία: 9/10

organic shop rasberry sugar body scrub

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο προϊόν της Organic Shop; Ποιο είναι το αγαπημένο σου απολεπιστικό προϊόν σώματος;

XOXO,
Angierzz ♥

*Αυτό το άρθρο δεν είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις