Natura Siberica • Oblepikha Hand Cream

 Μετά από σχεδόν 4 χρόνια που το Beauty Dust έχει παραμείνει ανενεργό, επιστρέφουμε με ένα review, για να μην ξεχνάμε τις παλιές καλές παραδόσεις. Λόγω της εποχής και του τσουχτερού κρύου που επικράτησε την τελευταία εβδομάδα στην χώρα μας -ή τουλάχιστον στις βορειότερες πόλεις αυτής-, η συγκεκριμένη κρέμα έφτασε σχεδόν στο τέλος της. Την είχα αγοράσει πέρσι τον Μάρτιο και η λήξη της επέρχεται 12 μήνες μετά το άνοιγμά της, επομένως μέχρι και τα τελευταία της, δεν είχε αλλοιωθεί η ποιότητά της.

krema xerion

Η κρέμα χεριών της σειράς Oblepikha (=Ιπποφαές) από Natura Siberica περιέχει -όπως άλλωστε αναδεικνύει και το όνομα της σειράς- οργανικό υδρολικό Ιπποφαέα, ο οποίος αποτελεί την πλουσιότερη πηγή βήτα-καροτίνης, σπάνιων ωμέγα 3-6-7-9, χρήσιμα λιπίδια και πολύτιμα φλαβονοειδή. Το υδρολικό είναι συμπυκνωμένη βιταμίνη και ιχνοστοιχεία, ένα κοκτέιλ που προέρχεται από τα φυτά. Τα προϊόντα περιποίησης που έχουν ως βάση το υδρολικό παρέχουν ενισχυμένη φροντίδα στην επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και βελούδινη. Υπόσχεται λοιπόν να αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη.

Στην δική μου περίπτωση, τους δύο τελευταίους χειμώνες που την χρησιμοποιώ, είχα υπερβολικά "σκασμένα" και ξηρά χέρια. Λόγω συνθηκών εργασίας και του κουταβιού μου φέτος, πλένω πάρα πολλές φορές τα χέρια μου μέσα στη μέρα, με αποτέλεσμα να είναι ξηρά καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Όταν πιάνει και κρύο πια, "σκάνε" σε σημείο που ορισμένες φορές ματώνουν ελάχιστα, διότι πολύ συχνά ξεχνάω ή αναβάλλω το να τους βάλω λίγη ενυδατική κρέμα.

Η συγκεκριμένη κρέμα με βοήθησε πολύ τους καλοκαιρινούς μήνες, που η ξηρότητα προκαλούνταν αποκλειστικά και μόνο από το συχνό πλύσιμο των χεριών και το αντισηπτικό, αλλά τον χειμώνα δεν μπορούσε να επουλώσει πλήρως την ακραία κατάσταση. Πρόκειται για μία ελαφριά, λοιπόν, κρέμα χεριών, η οποία απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας στα χέρια για ώρα. Επομένως, αν τα χέρια σας γίνονται ξηρά σε έναν ελεγχόμενο βαθμό, είναι μία πολύ καλή επιλογή, αλλά σίγουρα όχι για επούλωση.

krema xeriwn ippofaes

Το άρωμά της είναι έντονο και φρουτώδες. Τείνει περισσότερο σε άρωμα πορτοκαλιού και έχει πορτοκαλί χρώμα. Κυκλοφορεί σε ποσότητα των 30ml και των 75ml. Η δική μου κρέμα ήταν στα 75ml και την αγόρασα από το Notino στα 3.90€. Έρχεται σε πλαστική συσκευασία μέσα σε χάρτινο κουτάκι. Είναι ένα vegan προϊόν και cruelty free. Παράγεται στην Εσθονία.

Βαθμολογία (ωωω ναι, θα υπάρχει και βαθμολογία από 'δω και στο εξής): 7/10

krema herion

Ποια είναι η κρέμα χεριών που σας σώζει από τον βαρύ χειμώνα; Έχετε δοκιμάσει την συγκεκριμένη;


ΧΟΧΟ,

Angierzz 


*Αυτό το άρθρο δεν είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις