Dulgon • Sunscreens

Ο καύσωνας που επικρατεί στην χώρα τις τελευταίες μέρες, ωθεί όλους τους Έλληνες να τρέξουν στις παραλίες. Φυσικά, με αυτόν τον ήλιο, αν δεν έχεις μαζί σου αντηλιακό, είναι πολύ πιθανό να "ψηθείς" στην παραλία. Στο σημερινό άρθρο, μιλάμε για τα οικονομικά αντηλιακά Dulgon που προσφέρουν προστασία από τον ήλιο, αλλά και μετά τον ήλιο.

Dulgon Sunscreens



Dulgon Sunscreens

Αντηλιακό Γαλάκτωμα Dulgon Με Δείκτη Προστασίας 20SPF

Πρόκειται για αυτό στην κίτρινη συσκευασία. Έρχεται σε μορφή γαλακτώματος και προστατεύει από τις UVA και UVB ακτίνες. Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη όσες φορές το χρησιμοποίησα και δεν κοκκίνισα ούτε λίγο, παρόλο που είμαι εντελώς άσπρη. Κάθε χρόνο, πάντα καίγομαι στους ώμους, αλλά με το συγκεκριμένο αντηλιακό ήμουν απόλυτα προστατευμένη. Υπόσχεται πως είναι αδιάβροχο, αλλά εγώ πάντα ανανεώνω το αντηλιακό μου μόλις βγω από το νερό, επομένως δεν το τέσταρα σε αυτό το επίπεδο. Έχει απαλή, κρεμώδη υφή που απορροφάται εύκολα, χωρίς να κάνει την επιδερμίδα να κολλάει. Έχει ένα διακριτικό και όμορφο άρωμα και έρχεται στα 250ml.


Αντηλιακό Γαλάκτωμα Dulgon Για Ευαίσθητη Επιδερμίδα Με Δείκτη Προστασίας 20SPF

Πρόκειται γι'αυτό στην λευκή συσκευασία. Το συγκεκριμένο έχει σχεδόν τις ίδιες ιδιότητες με το κανονικό, με κάποιες μικρές διαφορές. Αρχικά, απευθύνεται σε ευαίσθητες επιδερμίδες, επομένως προσφέρει παραπάνω ενυδάτωση σε σχέση με το κανονικό. Επίσης, δεν περιέχει άρωμα και είναι απόλυτα φιλικό απέναντι στην επιδερμίδα. Παρόλο που δεν έχω ευαίσθητη επιδερμίδα στο σώμα, το προτίμησα για το πρόσωπο και ειδικά για τα σημεία που εμφανίζω ξηρότητα. Πολλές φορές κοκκινίζω στο πρόσωπο κι έπειτα τσούζει έντονα και το νιώθω να καίει, αλλά με το συγκεκριμένο αντηλιακό ένιωθα μονίμως το πρόσωπό μου δροσερό και δεν κοκκίνισε καθόλου.


Dulgon Sunscreens

After Sun Spray Dulgon Με Aloe Vera

Τέλος, έχουμε το after sun spray που έρχεται με αντλία σπρέι και προσφέρει μια αύρα δροσιάς στο σώμα μετά τον ήλιο. Όπως προανέφερα, δεν κάηκα καθόλου φέτος, αλλά το δοκίμασα μετά το μπάνιο μου, καθώς το δέρμα μου ήταν ζεστό από τον ήλιο και μου έδωσε απίστευτη αίσθηση δροσιάς. Τα εκχυλίσματα αλόης που περιέχει, βοηθούν καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα και αυξάνουν την ικανότητα συγκράτησης της υγρασίας. Έχει υπέροχο και δροσιστικό άρωμα.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα παραπάνω προϊόντα στο online κατάστημα της A Beauty σε πολύ οικονομικές τιμές!

ΧΟΧΟ,
Angierzz 


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις