Fruttini • Body Sprays

Το καλοκαίρι όλοι ψάχνουμε τρόπους να δροσιστούμε όσο βρισκόμαστε εκτός σπιτιού. Τα τελευταία χρόνια, έχω πάντα μαζί μου ένα body spray για να δροσίζει το δέρμα μου, να του δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας και φυσικά ένα καλοκαιρινό άρωμα. Φέτος, λοιπόν, τα body sprays που με κέρδισαν είναι από την εταιρία Fruttini!

Fruttini Body Spray

Το spray στα αριστερά έχει άρωμα μάνγκο, ενώ αυτό στα δεξιά έχει άρωμα καρπούζι. Έχουν και τα δύο υπέροχα, φρουτένια αρώματα που μένουν στο δέρμα για τουλάχιστον 12 ώρες. Το καρπούζι είναι λίγο πιο έντονο σε σχέση με το μάνγκο. Είναι πάρα πολύ δροσιστικά και σου δίνουν μεγάλη αίσθηση φρεσκάδας. Έρχονται στα 125ml, οπότε χωράνε εύκολα στην τσάντα σου. Αυτό που τα έκανε ξεχωριστά για μένα είναι το γεγονός πως πέρα από όλες τις άλλες ιδιότητές τους, είναι και ενυδατικά. Το καλοκαίρι δεν νιώθω και πολύ άνετα με ενυδατική κρέμα πάνω στο δέρμα μου, επομένως από την στιγμή που βρέθηκαν αυτά τα body sprays στα χέρια μου, τα χρησιμοποιώ και για ενυδάτωση. Χαρίζουν ελαφριά ενυδάτωση, χωρίς να κάνουν το δέρμα να κολλάει και απορροφώνται αμέσως.

Fruttini Body Spray

Μπορείτε να βρείτε τα συγκεκριμένα body sprays στο online κατάστημα A Beauty. Επίσης, υπάρχουν διαθέσιμα με άρωμα: ακτινίδιο, κεράσι, φράουλα και φρούτα του πάθους. Καθώς μπορείτε να βρείτε και κρέμες σώματος, peeling σώματος και αφρόλουτρα της ίδιας εταιρίας.

ΧΟΧΟ,
Angierzz 


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις