Pualani Soap Hawaii • Hawaiian Beeswax Squalane Eye Balm

Δεν έχω δοκιμάσει πολλές κρέμες ματιών, αλλά πιστεύω ότι βρήκα όλα όσα έψαχνα σε ένα eye balm από την Pualani Soap Hawaii. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα σου μιλήσω αναλυτικά για το συγκεκριμένο eye balm.

Hawaiian Beeswax Squalane Eye Balm
Το συγκεκριμένο eye balm είναι φτιαγμένο μόνο από φυσικά συστατικά και χειροποίητο. Περιέχει: χαβανέζικο μελισσοκέρι, ελαιόλαδο, έλαιο τζοτζόμπα, έλαιο καρύδας, αλόη, βιταμίνη Ε, εκχύλισμα καρπού γκρέιπφρουτ, λάδι από ελιές squalane, έλαιο κυνόροδου και αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου. Είναι κατάλληλο ακόμη και για ώριμη επιδερμίδα.

Το απλώνω κάτω από τα μάτια μου το βράδυ πριν κοιμηθώ και το πρωί έχει απορροφηθεί όλο, χωρίς να έχει αφήσει ίχνος λιπαρότητας, παρόλο που αυτή η περιοχή των ματιών μου είναι αρκετά λιπαρή. Δεν έχω ρυτίδες κάτω από τα μάτια, επομένως δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα τι δουλειά κάνει με τις ρυτίδες. Όμως, εγώ έχω σακούλες και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Από τη στιγμή που άρχισα να το χρησιμοποιώ, το πρωί ξυπνάω με μάτια που φαίνονται ξεκούραστα, οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι έχουν μειωθεί πάρα πολύ. Σίγουρα, τα συστατικά που περιέχει κάνουν πολύ καλό στα μάτια και πιστεύω ότι η συστηματική χρήση θα δώσει μόνιμα αποτελέσματα. 

Αυτό είναι το προϊόν που με έχει σώσει από τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους. Έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο προϊόν από Pualani Soap Hawaii; Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο προϊόν ματιών;


ΧΟΧΟ,
Angierzz 


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις