•Tender Essence•

Πρόσφατα έλαβα κάποια αιθέρια έλαια από την εταιρεία Tender Essence και αποφάσισα να κάνω ένα άρθρο και να σου μιλήσω για την συγκεκριμένη εταιρεία. Η Tender Essence είναι μια εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Προσφέρει αιθέρια έλαια και βοηθητικά προϊόντα, σε περίπτωση που θέλεις να φτιάξεις τα δικά σου καλλυντικά.

Tender Essence

Τα αιθέρια έλαια έχουν αποκτήσει μεγάλη ζήτηση τα τελευταία χρόνια, λόγω των θεραπευτικών ιδιοτήτων τους. Οι πιο σημαντικές από αυτές είναι: αντισηπτικές, αντιβακτηριακές, αντιικές, αντιμυκητικές, επουλωτικές, αναλγητικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιτοξικές, υπεραιμικές, χαλαρωτικές, κατασταλτικές, αντικαταθλιπτικές, σπασμολυτικές, χωνευτικές, διουρητικές, ανοσοδιεγερτικές, ορμονικές, εντομοκτόνες, απωθητικές, αποχρεμπτικές και αποσμητικές.

Μην ξεχνάς όμως ότι δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείς αιθέρια έλαια σε παιδιά, σε ζώα, σε εγκύους ή σε γυναίκες που θηλάζουν και όταν παίρνεις αντιβίωση. Μην βάζεις ποτέ απευθείας τα αιθέρια έλαια πάνω στο δέρμα σου και αν συμβεί ξέβγαλε αμέσως με νερό και σαπούνι. Αν έχεις κάποια αλλεργική αντίδραση πρέπει να σταματήσεις να χρησιμοποιείς το έλαιο. Ποτέ μην τα χρησιμοποιείς για εσωτερική χρήση και αν συμβεί κατά λάθος, πάρε ιατρική συμβουλή. Αν μπει στα μάτια σου, ξέπλυνέ τα με νερό και πάρε τη συμβουλή γιατρού. Τα αιθέρια έλαια δεν αντικαθιστούν την επίσκεψη στον γιατρό.

Στο online κατάστημα της Tender Essence μπορείς να βρεις αιθέρια έλαια από 2.95£ έως το πολύ 7.95£. Επίσης, υπάρχει και ένα βιβλίο στο κατάστημά τους με τις μίξεις που μπορείς να κάνεις με τα αιθέρια έλαια. Τα μεταφορικά είναι πάρα πολύ οικονομικά και επίσης μπορείς να αγοράσεις τα αιθέρια έλαια σε σετ με έκπτωση. Έκαναν περίπου 20 μέρες για να φτάσουν.

Find Tender Essence:
Website https://www.tenderessence.com/
Facebook https://www.facebook.com/TenderEssence/
Twitter https://twitter.com/tender_essence
Pinterest https://uk.pinterest.com/tenderessence/

Σύντομα θα ανεβάζω άρθρα για ένα ένα από τα αιθέρια έλαια με τις χρήσεις και τις ιδιότητές τους. Εσύ έχεις κάποια εμπειρία με τα αιθέρια έλαια;


ΧΟΧΟ,
Angierzz 


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις