Genie-S • Travalo Classic HD

Πόσες φορές σου έχει τύχει να χρειάζεται να κουβαλήσεις μαζί σου το άρωμά σου και να μην μπορεί γιατί το μπουκάλι του είναι γυάλινο και πολύ μεγάλο; Μήπως δεν μπορείς καν να το περάσεις από το αεροδρόμιο όταν ταξιδεύεις; Στο σημερινό άρθρο, σου βρήκα την λύση που χρειάζεσαι!

genie-s travalo classic

Τα συγκεκριμένα μπουκαλάκια είναι από την εταιρεία Genie-S και ονομάζονται Travalo Classic HD. Τα συγκεκριμένα μπουκαλάκια μπορούν να "τραβήξουν" το προϊόν από οποιοδήποτε μπουκάλι αρώματος. Είναι μικρά, μπορείς να τα πάρεις μαζί σου οπουδήποτε, ακόμη και στο αεροπλάνο. 

genie-s travalo classic

Μπορείς να βλέπεις την στάθμη του αρώματος και το κάθε μπουκάλι έχει το δικό του σύστημα ψεκασμού. Κάθε μπουκαλάκι χωράει 5ml, δηλαδή 65 ψεκασμούς. Στο διαδικτυακό κατάστημα μπορείς να βρεις διάφορα σχέδια και χρώματα. Σε λίγο καιρό θα έχουν και μπουκαλάκια για να μπορείς να μεταφέρεις σαμπουάν, λοσιόν σώματος και σαπούνι. 

genie-s travalo classic

Στην παρακάτω φωτογραφία υπάρχουν οδηγίες για το πως γεμίζει. Εγώ το γέμισα μέσα σε ένα λεπτό περίπου, είναι πολύ εύκολο! 

genie-s travalo classic

Έφτασαν στα χέρια μου σε 2-3 μέρες από το Hong Kong. Σίγουρα είναι μια πολύ καλή επιλογή για τα ταξίδια και για δώρο σε κάποιον που ταξιδεύει πολύ. 


Find Genie-S and Travalo here:
Genie-S Website http://www.genie-s.com/
Travalo Website http://www.travalo.com/

Μήπως θα μπορείς κι εσύ τώρα να έχεις πάντα μαζί σου το άρωμά σου; 


ΧΟΧΟ,
Angierzz 


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις