Fresh Line • Vanilla Hand Cream

Πριν λίγο καιρό, μόλις άρχισε η δροσούλα, τα χέρια μου άρχισαν να χρειάζονται λίγη κρέμα και βρήκα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω αυτήν από Fresh Line. Την έχω από τον Μάιο, αλλά δεν μου χρειάστηκε πολύ μέσα στο καλοκαίρι, επομένως τώρα είχα την ευκαιρία να σχηματίσω μια ολοκληρωμένη άποψη.

Fresh Line Vanilla Hand Cream
Η συγκεκριμένη κρέμα περιέχει βούτυρο καριτέ και έλαιο αβοκάντο, τα οποία φημίζονται για τις ενυδατικές τους δράσεις. Υπόσχεται να ενυδατώνει τα ξερά χέρια, να επουλώνει τα σκασίματα και να ηρεμεί τους ερεθισμούς. 

Fresh Line Vanilla Hand Cream

Η συγκεκριμένη κρέμα κάνει καλή δουλειά, χωρίς να χρειάζεσαι μεγάλη ποσότητα. Ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα και σε ανακουφίζει σε περίπτωση που σε "τραβάει" το δέρμα σου. Είναι πιο αποτελεσματικό να την αφήνεις όλη νύχτα στα χέρια σου. Δεν είναι ιδιαίτερα λιπαρή και απορροφάται εύκολα, επομένως και μέσα στην μέρα αν την χρησιμοποιήσεις, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Επίσης, έχω παρατηρήσει πως κάνει καλό και στα νύχια και γίνονται πιο ανθεκτικά. Το άρωμά της είναι πάρα πολύ όμορφο και θυμίζει βανίλια, αλλά είναι και πολύ έντονο. Αν έχεις θέμα με τις έντονες μυρωδιές, μπορεί να μην σε βολέψει. 

Fresh Line Vanilla Hand Cream

Έχεις δοκιμάσει κάποια κρέμα χεριών από την Fresh Line ή κάποιο άλλο προϊόν; Ποια είναι η αγαπημένη σου κρέμα χεριών;


ΧΟΧΟ,
Angierzz 


*Αυτό το άρθρο δεν είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις