•Pualani Soap Hawaii•

Aloha!

Η σημερινή ανάρτηση έχει μια πιο εξωτική διάθεση, καθώς και τα προϊόντα προέρχονται από ένα εξωτικό νησί. Έλαβα πρόσφατα δύο προϊόντα από την εταιρεία Pualani Soap Hawaii και είμαι πολύ ενθουσιασμένη!

Pualani Soap Hawaii


Tα σαπουνάκια τους είναι φυσικά και χειροποίητα. Φτιάχνονται στην Χαβάη με φυτικά συστατικά. Κάθε σαπούνι είναι αναμειγνύεται και κόβεται με το χέρι. Τα αφήνουν να στεγνώσουν το λιγότερο 4 εβδομάδες στην σκιά του Χαβανέζικου ήλιου.

Pualani Soap Hawaii

Έφτασαν στα χέρια μου σε προσεγμένη συσκευασία, μαζί με ένα ενημερωτικό φυλλάδιο και μία κάρτα, την οποία έγραψε η ίδια η δημιουργός των προϊόντων. Επικοινώνησα με την εταιρεία και μου απάντησε η ίδια η δημιουργός πολύ γρήγορα και μάλιστα με πολύ ευχάριστη διάθεση. Τα προϊόντα έφτασαν μέσα σε περίπου 15 μέρες.

Pualani Soap Hawaii

Τα συγκεκριμένα σαπουνάκια είναι κατάλληλα για φιλοξενούμενους από άλλες πόλεις, για αναμνηστικά από γάμους και βαφτίσεις και άλλες περιστάσεις. Για να κάνεις μια σπέσιαλ παραγγελία, μπορείς να επικοινωνήσεις με το κατάστημα στο email που θα σου δώσω παρακάτω.


Αυτές είναι μερικές πληροφορίες για το κατάστημα Pualani Soap Hawaii. Σύντομα θα ανέβουν και reviews για το κάθε προϊόν. 


ΧΟΧΟ,
Angierzz 


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις