Jurlique • Herbal Recovery Antioxidant Face Oil

Ένα λαδάκι προσώπου είναι πάντα απαραίτητο να υπάρχει στην συλλογή μιας κοπέλας. Στην δική μου συλλογή υπάρχει το αντιοξειδωτικό λαδάκι προσώπου από Jurlique. Είναι από την σειρά Herbal Recovery, η οποία απευθύνεται σε ευαίσθητες επιδερμίδες και προλαμβάνει τις πρώτες ρυτίδες.

Jurlique Herbal Recovery Antioxidant Face

Είναι ένα έλαιο προσώπου πολλαπλής χρήσης. Περιέχει φυτικά έλαια και μείγμα αντιοξειδωτικών ουσιών. Βοηθά στην αντιμετώπιση των πρώτων σημαδιών της γήρανσης, απαλύνει τις λεπτές γραμμές, αποκαθιστά σε βάθος τα επίπεδα υγρασίας, αναζωογονεί και προστατεύει την επιδερμίδα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις.

Herbal Recovery Antioxidant Face Oil

Το συγκεκριμένο λαδάκι έρχεται με σταγονόμετρο στο καπάκι, πράγμα που είναι πάρα πολύ βολικό. Το χρησιμοποίησα ορισμένες φορές για το πρόσωπό μου, όταν χρειαζόταν έξτρα ενυδάτωση, αλλά δεν το χρησιμοποιώ πάρα πολύ συχνά. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και μάλιστα με πάρα πολύ μικρή ποσότητα. Σίγουρα, αν σου τελειώσει η ενυδατική κρέμα, είναι το κατάλληλο προϊόν για να χρησιμοποιήσεις. Επίσης, το χρησιμοποιώ για να μακρύνω τις βλεφαρίδες μου και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Βάζω μόνο μία σταγόνα σε έναν δίσκο ντεμακιγιάζ και το πατάω απαλά στις βλεφαρίδες μου. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο άρωμα.

Herbal Recovery Antioxidant Face Oil

Αυτό είναι το λαδάκι προσώπου από Jurlique. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο προϊόν από Jurlique;


ΧΟΧΟ,
Angierzz 


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις