Jurlique • Herbal Recovery Advanced Serum

Δεν σου έχω μιλήσει για πολλά serum στο Beauty Dust, αλλά βρήκα το serum που μου ταίριαξε και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σου μιλήσω για αυτό. Το συγκεκριμένο serum προέρχεται από την εταιρία Jurlique και την σειρά Herbal Recovery. Η σειρά Herbal Recovery υπόσχεται να ελαχιστοποιεί τις λεπτές γραμμές του προσώπου, να παρέχει προστασία από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και να αποκαθιστά την ζωτικότητα του δέρματος.

Jurlique Herbal Recovery Advanced Serum

Πρόκειται για έναν αντιοξειδωτικό ορό με το αποκλειστικό σύμπλεγμα βιταμινών και βοτάνων Naturadiance PB18+ της Jurlique. Υπόσχεται να βοηθά στην μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών, στην αύξηση της ελαστικότητας, της λάμψης και της ενυδάτωσης. Επίσης, υπόσχεται να καταπολεμά την αφυδάτωση και τη θαμπή επιδερμίδα χαρίζοντας μία πιο λαμπερή, νεανική όψη.

Jurlique Herbal Recovery Advanced Serum

Μου άρεσε πολύ το συγκεκριμένο serum, διότι απορροφάται πάρα πολύ εύκολα από την επιδερμίδα. Δεν αφήνει καθόλου λιπαρή αίσθηση και νιώθεις αυτόματα να έχει μεγαλύτερη ελαστικότητα το δέρμα σου. Χρειάζεται πολύ λίγη ποσότητα και για το πρόσωπο και για τον λαιμό. Σίγουρα βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και ενυδατώνει σε βάθος. Είναι ιδανικό προϊόν θεωρώ για ηλικίες από 20 έως 35 που το δέρμα δεν έχει και πάρα πολλές απαιτήσεις σε θέμα serum. Μπορεί να καθυστερήσει σε μεγάλο βαθμό τις πρώτες ρυτίδες με συστηματική χρήση. Ενδείκνυται για χρήση πρωί και βράδυ, αλλά εγώ το χρησιμοποιώ μόνο βράδυ.


Αυτό ήταν το Herbal Recovery Advanced Serum από την Jurlique. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο προϊόν από Jurlique;


ΧΟΧΟ,
Angierzz 


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις