Fresh Line • Pistachio & Almond Body Milk

Η ενυδάτωση μετά το ντουζ είναι πολύ σημαντική για εμένα. Ένα καλό γαλάκτωμα σώματος θα ενυδατώσει την επιδερμίδα μου και θα της δώσει ένα μοναδικό άρωμα που θα διαρκέσει για ώρες. Φυσικά, μην ξεχνάμε την λάμψη που μπορεί να δώσει το γαλάκτωμα στο δέρμα και ειδικά τώρα το καλοκαίρι που την χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ. Εγώ τα βρήκα όλα αυτά σε ένα γαλάκτωμα!

Fresh Line Pistachio & Almond Body Milk
Η Fresh Line στην σειρά της Pistachio & Almond έχουν αυτό το γαλάκτωμα σώματος που μυρίζει σαν παγωτό αμύγδαλο και φιστίκι. Περιέχει έλαιο από αβοκάντο και από γλυκό αμύγδαλο. 

Fresh Line Pistachio & Almond Body Milk

Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω ένα γαλάκτωμα σώματος με χρώμα και θα ήθελα για αρχή να κάνω κάποιες παρατηρήσεις πάνω σε αυτό. Αν το απλώσεις καλά στο σώμα σου και όχι σε υπερβολική ποσότητα, δεν θα γίνει ροζ το δέρμα σου. Σίγουρα θα γίνουν όμως τα χέρια σου και ροζ και οποιοδήποτε ανοιχτόχρωμο ρούχο επιχειρήσεις να φορέσεις, πριν απορροφηθεί εντελώς το γαλάκτωμα. Παρόλα αυτά, είναι ένα καταπληκτικό γαλάκτωμα! Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία. Το άρωμά του μένει στην επιδερμίδα για πάρα πολλές ώρες. Δίνει φοβερή λάμψη στο δέρμα, όσες ώρες κι αν έχουν περάσει από την εφαρμογή του. Το συγκεκριμένο δεν έχει αντλία και είναι λίγο δύσκολο να βγάλεις την σωστή ποσότητα προϊόντος, αλλά απ' ότι είδα στο site της Fresh Line, πλέον κυκλοφορεί με αντλία. 

Αυτή ήταν η άποψή μου για το γαλάκτωμα σώματος από Fresh Line. Σίγουρα θα το αγοράσω ξανά, μόλις μου τελειώσει. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο γαλάκτωμα σώματος από Fresh Line;


ΧΟΧΟ,
Angierzz 


*Αυτό το άρθρο δεν είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις