Casemade • iPhone Case + Giveaway

Στο σημερινό άρθρο θα σου μιλήσω για μία εταιρεία που ειδικεύεται σε δερμάτινες θήκες κινητών και iPad. Η εταιρεία ονομάζεται Casemade με βάση στην περιοχή Leeds στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο; Σου δίνουν εγγύηση 12 μήνες για την θήκη σου.

casemade iphone case
Η θήκη ήρθε σε πολύ προσεγμένη συσκευασία και σε άριστη κατάσταση. Μαζί είχε ένα μαντηλάκι καθαρισμού για την οθόνη. Το δέρμα είναι πολύ καλής ποιότητας, καθώς και το πλαστικό που κρατάει το κινητό. Η θήκη κλείνει με μαγνήτη από μπροστά και μέσα έχει θηκούλες για να βάλεις κάρτες, χρήματα και ότι άλλο θέλεις. Από πίσω υπάρχει τρύπα για την κάμερα.

casemade iphone case

casemade iphone case

Στην εταιρεία Casemade μπορείς να βρεις θήκες για: iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPad Mini 1, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro 9.7, iPad Pro 12.9, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Sony Xperia Z3 Plus and HTC One M9.

casemade iphone case

Και τώρα πάμε στο καλύτερο κομμάτι αυτού του άρθρου. Η παραπάνω θήκη που είναι για το iPhone 6S, μπορεί να γίνει δική σου, αν ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα! Τα πρώτα δύο βήματα είναι υποχρεωτικά και τα υπόλοιπα προαιρετικά για να κερδίσεις περισσότερες συμμετοχές. Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι 24 Ιουλίου 2016 και ο νικητής θα ανακοινωθεί την επόμενη μέρα.


ΧΟΧΟ,
Angierzz 


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις