Sempre Viva • Soap

Για την εταιρεία Sempre Viva σου έχω ξαναμιλήσει. Επίσης, σου έχω μιλήσει για το αφρόλουτρο από την Sempre Viva. Αυτή τη φορά θα σου πω για το σαπουνάκι από την συγκεκριμένη εταιρεία, από την σειρά της ελιάς. Δεν ήμουν φαν των σαπουνιών, αλλά με το συγκεκριμένο πιστεύω πως έγινα.

sempre viva soap


Το συγκεκριμένο είναι ένα ελαφρύ, ενυδατικό και αρωματικό σαπούνι που υπόσχεται να θρέφει, να φροντίζει, να προστατεύει και να ενυδατώνει την επιδερμίδα. Είχα διαβάσει ότι τα σαπουνάκια γενικά βοηθούν με το θέμα της κυτταρίτιδας και αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο σε σημεία που εμφανίζω κάποια σημάδια κυτταρίτιδας. Να πω σε αυτό το σημείο ότι δεν έχω ιδιαίτερα εμφανές πρόβλημα με κυτταρίτιδα, είναι ελάχιστο και το συγκεκριμένο σαπουνάκι δεν λέει πως ειδικεύεται σε αυτό το θέμα. Παρόλα αυτά, μπορώ να πω πως με βοήθησε με αυτό το ζήτημα και πλέον δεν είναι ούτε λίγο ορατά τα σημάδια, οπότε το λάτρεψα. Απ' όσο ξέρω, η εταιρεία έχει και ένα σαπουνάκι με φυσική λούφα που ειδικεύεται στην κυτταρίτιδα, οπότε θα είναι σίγουρα το επόμενο που θα αγοράσω.

sempre viva soap

Σαν σαπουνάκι τώρα, είναι ελαφρύ όπως λέει και στην περιγραφή του, οπότε δεν κάνει αφρό, αλλά καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος και μετά νιώθεις ότι εκείνο το σημείο είναι πεντακάθαρο. Ενυδατώνει πάρα πολύ την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και στα σημεία που το χρησιμοποιώ δεν βάζω μετά κρέμα σώματος, γιατί πραγματικά δεν χρειάζεται. Έχει το ίδιο καταπληκτικό άρωμα με το αφρόλουτρο και επίσης μένει το άρωμα για ώρες πάνω στην επιδερμίδα σου. Τέλος, μου άρεσε πάρα πολύ η συσκευασία του, καθώς μπορείς να την ανοίξεις και να την κλείσεις όσες φορές θες και να αποθηκεύεις το σαπούνι σου εκεί, χωρίς να αλλοιώνεται η ποιότητά του.

Αυτό ήταν το σαπουνάκι από την εταιρεία Sempre Viva. Με έκανε φαν των σαπουνιών και σίγουρα θα αγοράσω και αυτό που περιέχει φυσική λούφα. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο προϊόν της εταιρείας; 

ΧΟΧΟ,
Angierzz 


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις