Gaia • Hydrating Body Oil & Massage

Σήμερα θα σου μιλήσω για ένα λάδι σώματος και νομίζω ότι είναι το πρώτο λάδι σώματος για το οποίο σου μιλάω στο Beauty Dust. Πρόκειται για το λαδάκι σώματος και μασάζ της ελληνικής εταιρείας Gaia. 

gaia hydrating body oil massage
Το συγκεκριμένο λαδάκι ενδείκνυται για χρήση σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Περιέχει βιολογικό λάδι ελιάς, έλαιο φιστικιού, argan oil, macadamia, αμυγδαλέλαιο και έλαιο jojoba που υπόσχονται ενυδάτωση, προστασία, απαλότητα και ελαστικότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους τύπους επιδερμίδας. 

gaia hydrating body oil massage

Εγώ μέχρι τώρα το έχω χρησιμοποιήσει για το σώμα και τα μαλλιά. Στο σώμα το είχα βάλει στα πόδια μετά την αποτρίχωση πέρσι το καλοκαίρι. Μπορώ να πω ότι ενυδάτωσε πολύ την επιδερμίδα και μείωσε κάπως την κοκκινίλα, αλλά ενώ δεν άφησε λιπαρότητα, έκανε το πόδι μου να γυαλίζει αρκετά. Όχι υπερβολικά όπως βλέπουμε κάποιες στην τηλεόραση που φαίνονται σαν λαδωμένα τα πόδια τους, αλλά είχαν μια ευδιάκριτη λάμψη. Για βραδινές εξόδους είναι ότι πρέπει αυτή η λάμψη που αφήνει. Στα μαλλιά το βάζω μισή ώρα πριν λουστώ, από τις ρίζες μέχρι τις άκρες, διότι έχω ξηροδερμία και με βοηθάει πολύ με αυτό. Επίσης, κάνει τα μαλλιά μου πολύ απαλά με αυτόν τον τρόπο. Δεν το χρησιμοποίησα ποτέ σαν λαδάκι για μετά το λούσιμο, διότι δεν πρόκειται για ξηρό λάδι. Θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω και σαν λάδι για μασάζ, διότι το άρωμά του σε παραπέμπει σε ένα κλίμα χαλάρωσης. 

Αυτό ήταν το λαδάκι από την Gaia. Εσύ έχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο λαδάκι;

ΧΟΧΟ,
Angierzz 


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις