Ventus • Softly Hydrating Hair Mask

Μου τελείωσε η προηγούμενη κρέμα μαλλιών που είχα από την Ventus για βαμμένα μαλλιά και τώρα χρησιμοποιώ μια άλλη κρέμα από την Ventus. Μετά από έναν μήνα χρήσης της, έχω μια ολοκληρωμένη άποψη για το προϊόν, οπότε αποφάσισα να σου μιλήσω για αυτήν.

ventus softly hydrating hair mask

Η συγκεκριμένη μάσκα μαλλιών περιέχει πρωτεΐνες σιταριού και μελιού που εμπλουτίζουν την τρίχα με βιταμίνες και μέταλλα, τα οποία θρέφουν και αναγεννούν την τρίχα. Υπόσχεται να χαρίζει όγκο και λάμψη. Επίσης, περιέχει αλόη που καταπολεμά την ξηροδερμία του κεφαλιού και της τρίχας και ενυδατώνει σε βάθος. 

ventus softly hydrating hair mask

ventus softly hydrating hair mask

Κατά την γνώμη μου, είναι εξίσου εξαιρετική με την κρέμα που ήταν για βαμμένα μαλλιά. Τα μαλλιά μου είναι ακόμη βαμμένα και οι άκρες είναι πολύ ταλαιπωρημένες, αλλά η συγκεκριμένη κρέμα με έχει σώσει. Την βάζω μόνο στις άκρες των μαλλιών μου, καθώς εκεί χρειάζονται πραγματικά ενυδάτωση. Αφήνει τις άκρες μου πολύ απαλές και λαμπερές, χωρίς να γίνονται λιπαρές και να βαραίνουν. Οι κόκκοι που περιέχει, είναι μικροκάψουλες βιταμινών που λιώνουν πάνω στα βρεγμένα μαλλιά. Αναγράφεται ότι πρέπει να την αφήνεις για τρία λεπτά πάνω στα μαλλιά σου, αλλά εγώ δεν την αφήνω για τόσο και ήδη βλέπω θεαματικό αποτέλεσμα. Τέλος, μυρίζει υπέροχα και πολύ φρέσκα. 

Αυτό ήταν το review για την συγκεκριμένη κρέμα μαλλιών. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποια κρέμα μαλλιών της εταιρείας Ventus;

ΧΟΧΟ,
Angierzz 


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις