Sempre Viva • Shower Bath

Πριν λίγο καιρό, σου είχα μιλήσει για την εταιρεία Sempre Viva και υποσχέθηκα να κάνω reviews των προϊόντων της. Και αφού τα δοκίμασα για έναν μήνα και παραπάνω, ξεκινάω με το πρώτο review που αφορά το αφρόλουτρο από την σειρά της ελιάς.

sempre viva shower bath

Αυτό το αφρόλουτρο υπόσχεται πως είναι ένα ελαφρύ αφρόλουτρο που θα ενυδατώνει, θα προστατεύει, θα θρέφει το δέρμα, θα βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και θα προλαμβάνει την ξηρότητα, χάρη στα ευεργετικά και φυτικά συστατικά του.

sempre viva shower bath

Η αλήθεια είναι πως με την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις πως πρόκειται για ένα ελαφρύ αφρόλουτρο, διότι έχει πολύ υγρή μορφή. Και αυτό με έκανε να πιστέψω ότι δεν θα κάνει πλούσιο αφρό, αλλά έκανα λάθος, καθώς με μία μικρή ποσότητα κάνει αφρό για όλο το σώμα. Αφήνει όντως ενυδατωμένη την επιδερμίδα και έχω παρατηρήσει μεγάλη αλλαγή στην υφή της επιδερμίδας του σώματός μου όσο καιρό χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο αφρόλουτρο. Τέλος, μυρίζει καταπληκτικά και το άρωμά του μένει στην επιδερμίδα σου, αλλά και στο μπάνιο σου για ώρες.

Έχεις δοκιμάσει κάποιο αφρόλουτρο από την Sempre Viva; Μπορείς να βρεις τα προϊόντα Sempre Viva σε επιλεγμένα φαρμακεία, καταστήματα καλλυντικών και καταστήματα Hondos Center, Carelab By Attica, Notos Galleries και ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλη την Ελλάδα.

ΧΟΧΟ,
Angierzz 


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις