Jurlique • Moisture Replenishing Mask

Στο σημερινό άρθρο αποφάσισα να σου μιλήσω για την ενυδατική μάσκα προσώπου από την εταιρεία Jurlique, που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό. Είναι η πρώτη ενυδατική μάσκα που χρησιμοποίησα ποτέ, οπότε δεν υπάρχει κάποιο μέτρο σύγκρισης, παρά μόνο το αποτέλεσμα που παρατηρώ.

jurlique moisture replenishing mask



Αυτή η μάσκα περιέχει πολύτιμα φυσικά έλαια όπως safflower, νυχτολούλουδο και αβοκάντο, εκχυλίσματα από έλαιο καρότου, αλόη και φυσικό πηλό. Υπόσχεται πως αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα σημάδια της ξηρότητας.

jurlique moisture replenishing mask

Έχω μεικτή επιδερμίδα και μόνο στα μάγουλά μου παρατηρώ ξηρότητα, οπότε εφαρμόζω την μάσκα μόνο σε εκείνο το σημείο. Έχει πολύ απαλή υφή και δεν σταθεροποιείται σαν τις άλλες μάσκες πάνω στο πρόσωπο. Απλώνεται πολύ εύκολα και το άρωμά της θυμίζει κάτι σαν πηλό. Την αφήνεις στο πρόσωπο για 10 λεπτά και την αφαιρείς με βαμβάκι που έχει βραχεί με ζεστό νερό. Είναι μια πολύ καλή ενυδατική μάσκα. Ενυδατώνει σε βάθος την ξηρή επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και γυαλάδες. Την έχω εφαρμόσει και σε σημεία που η επιδερμίδα μου είναι λιπαρή, αλλά επίσης δεν άφησε περιττή λιπαρότητα.

jurlique moisture replenishing mask

Έχεις δοκιμάσει κάποια μάσκα προσώπου από την Jurlique; Ποια είναι η άποψή σου γι' αυτήν;

ΧΟΧΟ,
Angierzz 


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις