•Schmidt's Deodorants & Giveaway•

Σήμερα, θα σου μιλήσω για ένα προϊόν που άλλαξε ριζικά την καθημερινότητά μου, όπως και χιλιάδων ακόμη ανθρώπων. Ξέρεις ότι τα κοινά αποσμητικά προϊόντα περιέχουν βλαβερές ουσίες για τον οργανισμό σου. Πως θα σου φαινόταν λοιπόν να είχες ένα αποσμητικό, το οποίο δεν θα επιβάρυνε καθόλου τον οργανισμό σου, θα σου πρόσφερε προστασία από τις οσμές όλη μέρα και θα μύριζε υπέροχα; Τώρα μπορείς!

Schmidt's Deodorants

Η Jamie Schmidt ξεκίνησε να φτιάχνει φυσικά αποσμητικά στην κουζίνα του σπιτιού της στην Portland. Ήταν έγκυος στον γιο της και αποφάσισε πως πρέπει να φτιάξει φυσικά προϊόντα για την υγεία της οικογένειάς της. Κάπως έτσι, δοκίμασαν και φίλοι τα προϊόντα που έφτιαχνε και την ενθάρρυναν να τα προωθήσει σε τοπικά καταστήματα. Η Jamie το έκανε και η ανταπόκριση ήταν τεράστια.

Schmidt's Deodorants

Στο online κατάστημά τους μπορείς να βρεις αποσμητικά σε μορφή στικ ή σε βαζάκι. Τα αρώματα που έχει είναι: Λεβάντα - Φασκόμηλο, Περγαμόντο - Λάιμ, Κεδρόξυλο - Άρκευθος, Υλάν Υλάν - Καλέντουλα και Άοσμο.

Schmidt's Deodorants

Εγώ δοκίμασα αυτό με το κεδρόξυλο και την άρκευθο. Είναι ένα αποσμητικό που μυρίζει καταπληκτικά και διαρκεί για πολλές ώρες. Είναι ένα φυσικό προϊόν και καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή ότι επιτρέπει στο δέρμα σου να αναπνέει, χωρίς να παράγονται άσχημες οσμές. Το λάτρεψα!

Schmidt's Deodorants

Επίσης, μπορείς να ανακυκλώσεις την γυάλινη συσκευασία σου και να αποκτήσεις ένα δωρεάν αποσμητικό Schmidt's. Μάθε πως στην ιστοσελίδα τους.

Και φτάνουμε στο κορυφαίο σημείο αυτού του post, που είναι το giveaway μας! Το Beauty Dust σε συνεργασία με την εταιρεία Schmidt's σου δίνουν δώρο ένα αποσμητικό σε στικ με άρωμα Κεδρόξυλο και Άρκευθο. Για να το αποκτήσεις, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα.

Ο διαγωνισμός θα κρατήσει μέχρι τις 3 Απριλίου 2016 και την επόμενη μέρα θα ανακοινώσω την τυχερή. Αν δεν είσαι η νικήτρια, μπορείς να επισκεφθείς το online κατάστημα και να χρησιμοποιείς τον εκπτωτικό κωδικό BEAUTYDUST για 15% έκπτωση στην αγορά σου. 


XOXO,
Angierzz ♥


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις