•Half Skull Makeup•

Οι απόκριες είναι ήδη εδώ και αποφάσισα να σου δείξω το make up που δημιούργησα την Τσικνοπέμπτη που μας πέρασε. Από πέρσι είχα στο μυαλό μου την ιδέα να κάνω κάτι τρομακτικό στο μισό πρόσωπο και να μην πειράξω καθόλου το άλλο μισό. Φέτος, υλοποίησα την ιδέα, είδα πολλά βίντεο στο youtube, αγόρασα τις μπογιές που θα χρειαζόμουν και ξεκίνησα.

half skull makeup

Το μόνο που χρειάστηκα ήταν μία μαύρη και μία άσπρη μπογιά, που μου βγήκαν στα 3€ και οι δύο μαζί από τα Jumbo και φυσικά τα καλλυντικά μου για την άλλη μισή πλευρά.

half skull makeup

Βάφεις προσεκτικά το μισό σου πρόσωπο με άσπρη μπογιά. Τράβηξε στην αρχή μια λευκή γραμμή ακριβώς στην μέση του προσώπου για να μην χάνεσαι. Έπειτα, με την μαύρη μπογιά κάνε έναν κύκλο γύρω από το μάτι σου, εκεί περίπου που νιώθεις το κόκαλο και γέμισέ τον με μαύρη μπογιά. Ακολούθησε το περίγραμμα στην μύτη με ένα πιο μικρό πινέλο. Κάτω ακριβώς από το κόκαλο της άνω γνάθου κάνε μια μαύρη γραμμή μέχρι εκεί που ξεκινάνε τα δόντια σου. Το ίδιο κάνε και με το κόκαλο της κάτω γνάθου και ένωσε τις γραμμές. Έπειτα γέμισέ το. Τέλος. ξεκίνα μια μαύρη γραμμή από εκεί που ενώνονται τα χείλη σου μέχρι και το σημείο που ζωγράφισες πιο πριν. Τράβα κάθετες γραμμές πάνω σε αυτήν την γραμμή και έπειτα ένωσέ τες αχνά με ημικύκλια. Αν σου βγαίνουν πολύ έντονα τα ημικύκλια, κάνε blend με την λευκή μπογιά.

half skull makeup

Για το υπόλοιπο μισό πρόσωπο διαλέγεις εσύ τι θες να χρησιμοποιήσεις. Πάντως σε μακιγιάζ σαν αυτό, μου αρέσει πολύ να βλέπω την αντίθεση που κάνει το κόκκινο με το άσπρο και το μαύρο.

half skull makeup

Στην αρχή θεωρούσα πως είναι πολύ δύσκολο να το πετύχω, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ εύκολο, απλώς ακολουθείς το περίγραμμα από τα κόκαλα που υπάρχουν στο πρόσωπό σου. Τρόμαξα λίγα παιδάκια έτσι, αλλά ήταν επιτυχημένο μακιγιάζ. Εσύ τι ντύθηκες την Τσικνοπέμπτη;

ΧΟΧΟ,
Angierzz 


*Αυτό το άρθρο δεν είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις