Jurlique • Daily Exfoliating Cream

Το πρώτο post αυτού του μήνα αποφάσισα να είναι για το καθαριστικό προσώπου που θυμίζει λίγο scrub, αλλά ενδείκνυται για καθημερινή χρήση, της Jurlique. Το είχα μαζί μου στις διακοπές και κράτησα μια μικρή ποσότητα για να το δοκιμάσω ξανά όταν επιστρέψω και να γράψω ένα review.

jurlique daily exfoliating cream


Το συγκεκριμένο προϊόν προέρχεται από την σειρά της Jurlique για ευαίσθητες επιδερμίδες, που χρησιμοποιεί εκχυλίσματα φυτών όπως Κινέζικα βότανα και καλέντουλα, τα οποία καταπραΰνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα ενώ αποκαθιστούν την καθαρότητα και την λάμψη της. Η συγκεκριμένη σειρά υπόσχεται να καταπραΰνει και να ηρεμεί την ευαίσθητη επιδερμίδα, να μειώνει την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς και να φροντίζει το ευαίσθητο δέρμα.

Αυτή η κρέμα απολέπισης υπόσχεται βαθύ καθαρισμό και λείανση της επιδερμίδας. Περιέχει ένα ισχυρό φυτικό σύμπλεγμα από σπόρους σησαμιού, βρώμη και αμύγδαλα σε συνδυασμό με εκχύλισμα πίτουρων σιταριού.

jurlique daily exfoliating cream

Από την υφή και το άρωμά της καταλαβαίνεις ότι είναι όντως φυτική. Το άρωμά της μου θυμίζει ροδάκινο, αν και δεν λέει πουθενά ότι περιέχει κάτι τέτοιο. Μπορεί όντως να χρησιμοποιηθεί καθημερινά, καθώς κάνει μεν βαθύ καθαρισμό, αλλά όχι σε σημείο να προκαλέσει ξηρότητα. Απλώνεται αρκετά εύκολα και είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον καθαρισμό που κάνει. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω στην συγκεκριμένη κρέμα, είναι ότι χρειάζεται αρκετή ποσότητα για όλο το πρόσωπο. Δεν ενδείκνυται για χρήση στην περιοχή των ματιών και αφαιρείται εύκολα με χλιαρό νερό.

Έχεις δοκιμάσει την συγκεκριμένη κρέμα απολέπισης ή κάποιο άλλο προϊόν της Jurlique; Χρησιμοποιείς κάποια απολεπιστική κρέμα που ενδείκνυται για καθημερινή χρήση;

XOXO,
Angierzz ♥


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις