Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Gift Ideas: A Perfume For Her (Winter 2015-2016)

Υποσχέθηκα σε προηγούμενο post να γράψω για τα χειμερινά αρώματα που θα επικρατήσουν φέτος, ώστε να ξέρεις ποιο άρωμα να αγοράσεις για μια κοπέλα. Είχα κάνει το ίδιο και για τα φθινοπωρινά αρώματα, αλλά τώρα πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, οπότε είναι πιο πιθανό να αγοράσεις ένα άρωμα για κάποια.


Manifesto Le Parfum - Yves Saint Laurent


Το Manifesto Le Parfum από Yves Saint Laurent είναι ένα ανατολίτικο λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Κυκλοφόρησε το 2015. Δημιουργήθηκε από την Anne Flipo και τον Loc Dong. Η κορυφαία νότα του είναι το περγαμόντο. Προτιμάται για νυχτερινές ώρες.


So Elixir Bois Sensuel - Yves Rocher


To So Elixir Bois Sensuel από Yves Rocher είναι ένα ανατολίτικο λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Κυκλοφόρησε το 2015. Έχει δημιουργηθεί από τους Olivier Cresp και Marie Salamagne. Οι νότες αρώματός του είναι ίριδα, πατσουλί και βανίλια. Προτιμάται για νυχτερινές ώρες.


Want - DSQUARED2


To Want από DSQUARED2 είναι ένα ανατολίτικο λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Κυκλοφόρησε το 2015. Δημιουργήθηκε από την Aurelien Guichard. Οι πιο αισθητές νότες του είναι η βανίλια Μαδαγασκάρης, το ηλιοτρόπιο, το τριαντάφυλλο Δαμασκού και οι νότες ξύλου. Προτιμάται για νυχτερινές ώρες.


La Nuit Tresor - Lancome


To La Nuit Tresor από Lancome είναι ένα ανατολίτικο άρωμα με βανίλια για γυναίκες. Κυκλοφόρησε το 2015. Δημιουργήθηκε από τους Christophe Raynaud και Amandine Marie. Οι πιο αισθητές νότες του είναι η πραλίνα, η βανίλια, το πατσουλί, η φράουλα, η γλυκόριζα, ο καφές και η καραμέλα. Προτιμάται πιο πολύ για χειμώνα, αλλά και για φθινόπωρο. Περισσότερο για νυχτερινές ώρες, αλλά και για πρωινές. Έχει πολύ καλή διάρκεια και δυνατή διακύμανση.


L'Extase - Nina Ricci


To L'Extase από Nina Ricci είναι ένα ανατολίτικο λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Κυκλοφόρησε το 2015. Δημιουργήθηκε από τον Francis Kurkdjian. Οι πιο αισθητές νότες του είναι το τριαντάφυλλο, η καραμέλα, το κεχριμπάρι, το πατσουλί, ο μόσχος, το βατόμουρο, η βανίλια και το γιασεμί. Προτιμάται εξίσου και για χειμώνα και για φθινόπωρο, όπως και για όλες τις ώρες. Έχει πολύ καλή διάρκεια και δυνατή διακύμανση.


Hypnotic Poison - Christian Dior


To Hypnotic Poison από Christian Dior είναι ένα ανατολίτικο άρωμα με βανίλια για γυναίκες. Κυκλοφόρησε το 2014. Δημιουργήθηκε από τον Francois Demachy. Οι πιο αισθητές νότες του είναι η γλυκόριζα, η βανίλια και το αμύγδαλο. Προτιμάται για νυχτερινές ώρες. Έχει πολύ καλή διάρκεια και μέτρια διακύμανση.


Burberry Brit Rhythm - Burberry


To Burberry Brit Rhythm από Burberry είναι ένα ξυλώδη λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Κυκλοφόρησε το 2014. Δημιουργήθηκε από τους Nathalie Gracia - Cetto και Antoine Maisondieu. Οι πιο αισθητές του νότες είναι η λεβάντα, το ροζ πιπέρι, τα άνθη πορτοκαλιάς, οι νότες ξύλων και ο μόσχος. Προτιμάται για χειμώνα και άνοιξη και για πρωινές ώρες. Έχει πάρα πολύ καλή διάρκεια και τεράστια διακύμανση.


Zara Night - Zara


To Zara Night από Zara είναι ένα ανατολίτικο λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Κυκλοφόρησε το 2014. Η νότα κορυφής του είναι το περγαμόντο. Προτιμάται για χειμώνα και φθινόπωρο και για νυχτερινές ώρες.


Just Cavalli Gold - Roberto Cavalli


To Just Cavalli Gold από Roberto Cavalli είναι ένα ανατολίτικο λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Κυκλοφόρησε το 2014. Δημιουργήθηκε από τον Fabrice Pellegrin. Οι κορυφαίες νότες του είναι το φουντούκι και το μανταρίνι. Προτιμάται για χειμώνα και φθινόπωρο, καθώς και για όλες τις ώρες της ημέρας. Έχει μέτρια διάρκεια και μέτρια διακύμανση.


Velvet Orchid - Tom Ford


Το Velvet Orchid από Tom Ford είναι ένα ανατολίτικο λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Κυκλοφόρησε το 2014. Δημιουργήθηκε από τους Yann Vasnier, Calice Becker, Shyamala Maisondieu και Antoine Maisondieu. Οι πιο αισθητές νότες του είναι η μαύρη ορχιδέα, το μέλι, το ρούμι, το μύρο, τα άνθη πορτοκαλιάς, η βανίλια και η μανόλια. Προτιμάται περισσότερο για χειμώνα και φθινόπωρο και λιγότερο για άνοιξη. Κυρίως για βραδινές ώρες, αλλά και για πρωινές. Έχει πάρα πολύ καλή διάρκεια και δυνατή διακύμανση.


Αυτά ήταν τα αρώματα που θα κυριαρχήσουν τον φετινό χειμώνα για τις γυναίκες. Αν θέλεις να πάρεις άρωμα σε κάποια, αυτή είναι η λίστα που θα σε κάνει να βρεις το κατάλληλο. Θα ανέβει σύντομα και post με ανδρικά αρώματα. 

Φιλάκια πολλά,
Αγγελική ♥

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου