•StyleMoi Haul•

Προς τα τέλη Αυγούστου παρήγγειλα δύο κομμάτια από την συλλογή του StyleMoi και έφτασαν τον Σεπτέμβριο, αλλά ο καιρός ήταν ακόμη καλός για να τα φορέσω και να βγάλω φωτογραφίες, οπότε το έκανα τώρα. Το StyleMoi δίνει την δυνατότητα σε bloggers να μαζέψουν κάποια χρήματα μέσω κάποιων tasks κι έπειτα, μόλις μαζευτεί ένα συγκεκριμένο ποσό, μπορείς να κάνεις τις αγορές σου, γι' αυτό μπόρεσα και τα πήρα σε περίοδο με capital control. Πάμε να τα δούμε!

stylemoi haul

Αρχικά, να αναφέρω ότι έφτασε έτσι το πακέτο και το έβγαλα φωτογραφία, επειδή ήταν πολύ cute.

hoes before bros t-shirt

 Λάτρεψα αυτήν την μπλούζα από την πρώτη στιγμή που την είδα και μπήκε αμέσως στο καλάθι μου. Οι άσπρες λωρίδες στα μανίκια είναι από ένα υλικό σαν δερματάκι, πράγμα που δεν φαινόταν στο site, αλλά μου άρεσε ιδιαίτερα. Η ποιότητά της είναι άριστη και είναι πολύ ζεστή, κατάλληλη για τον χειμώνα. Κανονικά φοράω Small, αλλά την πήρα σε Medium και είναι λίγο φαρδιά, αλλά είναι στο κατάλληλο ύψος. Κόστιζε 22.60$.

hoes before bros t-shirt

cardigan

Το επόμενο που λάτρεψα αμέσως ήταν αυτό το σακάκι! Το πήρα και αυτό σε Medium και μου έρχεται ίσα ίσα. Δεν είναι ιδιαίτερα ζεστό, ούτε έχει κάποια επένδυση από μέσα. Είναι καλό για την Άνοιξη ή μπορεί να συνδυαστεί με κάποιο παλτό από πάνω. Μου άρεσε πολύ το σχέδιο με το φερμουάρ γύρω γύρω. Δεν έχει τσέπες. Κόστιζε 26.99$.

cardigan

cardigan

cardigan

Αυτά ήταν τα δύο πράγματα που πήρα από το StyleMoi. Η φωτογράφιση έγινε στο δωμάτιό μου, γιατί η φωτογράφος που είχα στα προηγούμενα posts τέτοιου τύπου, τώρα εκτελεί χρέη τρίτης λυκείου και δεν μπορώ να την διακόπτω :Ρ Απ' ότι είδα τα συγκεκριμένα δύο κομμάτια δεν υπάρχουν πια στο site, αλλά μπορείς να το επισκεφθείς για να δεις τι άλλο υπάρχει. Το πακέτο έφτασε σε λιγότερο από ένα μήνα!

XOXO,
Angierzz ♥


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις