Gaia • Anti-Wrinkle Firming Night Cream

Μπήκε ο Νοέμβριος και επιτέλους νιώθουμε ότι βρισκόμαστε στο φθινόπωρο. Αποφάσισα αυτόν τον μήνα να κάνω περισσότερα reviews προϊόντων και θα ξεκινήσω από την ενυδατική κρέμα νύχτας που χρησιμοποιώ αυτόν τον καιρό. Είναι από την ελληνική εταιρεία Gaia και περιέχει φυσικά συστατικά.

gaia anti wrinkle firming night cream
Πρόκειται για μία ενυδατική κρέμα νύχτας, η οποία υπόσχεται να σβήνει τα σημάδια γήρανσης και ενδείκνυται για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Εγώ δεν έχω σημάδια γήρανσης ακόμη και επειδή είναι και κρέμα νύχτας, χρειάζομαι πολύ μικρή ποσότητα για να ενυδατώσω όλο μου το πρόσωπο. Την χρησιμοποιώ κάθε βράδυ, μετά το ντεμακιγιάζ. 

gaia anti wrinkle firming night cream

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη κρέμα σίγουρα απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες, αλλά αν χρησιμοποιήσεις την κατάλληλη ποσότητα κάνει καταπληκτική δουλειά. Να φανταστείς ξεκίνησα να την χρησιμοποιώ τον Σεπτέμβριο κάθε βράδυ και ακόμα είναι τόσο γεμάτη. Ενυδατώνει σε βάθος, αλλά δεν αφήνει λιπαρότητα στο πρόσωπο και νιώθεις φρέσκο το πρόσωπό σου μέχρι και το επόμενο πρωί. Έρχεται σε αυτό το υπέροχο γυάλινο βαζάκι και περιέχει 50ml. Έχει ένα διακριτικό φρουτώδες-λουλουδένιο άρωμα που δίνει αίσθηση φρεσκάδας. 

Έχω λατρέψει την συγκεκριμένη ενυδατική και την προτείνω σίγουρα για μεγαλύτερες ηλικίες που έχουν πρόβλημα με ρυτίδες και σημάδια γήρανσης. Εσύ ποια ενυδατική νύχτας χρησιμοποιείς; Έχεις δοκιμάσει προϊόντα της εταιρείας Gaia;

XOXO,
Angierzz ♥


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις