Ventus • Glossy Colored Hair Mask

Η μάσκα μαλλιών που χρησιμοποιώ τελευταία είναι από την Ventus και είναι κατάλληλη για βαμμένα μαλλιά. Περιέχει εκχυλίσματα ροδιού και βιολογικών μούρων goji. Τα μούρα goji περιέχουν υψηλό ποσοστό βιταμινών, αντιοξειδωτικών και άλλων θρεπτικών ουσιών. Το ρόδι είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Ο συνδυασμός των δύο παραπάνω με την αλόη και το ελαιόλαδο, προσφέρει προστασία στην βαμμένη και ταλαιπωρημένη τρίχα, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει λάμψη και ζωντάνια.

ventus glossy colored hair mask


Από τότε που ξεκίνησα να την χρησιμοποιώ δεν έχω παρατηρήσει καθόλου εμφάνιση ψαλίδας στις άκρες των μαλλιών μου, παρά το γεγονός ότι οι άκρες είναι αρκετά ταλαιπωρημένες. Χρησιμοποιώ θερμότητα για να τα στεγνώσω και ορισμένες φορές χρησιμοποιώ ψαλίδι για μπούκλες, αλλά και πάλι δεν παρατήρησα φθορά στις άκρες. Αναγράφει πως χρειάζεται να την αφήσεις 3 λεπτά πάνω στα μαλλιά, αλλά ποτέ δεν μπορούσα να περιμένω τόσο, οπότε την ξεβγάζω απευθείας και βλέπω αποτέλεσμα. Δεν βαραίνει τα μαλλιά και δεν τα λαδώνει. Χαρίζει λάμψη και δεν ξεθωριάζει το χρώμα. Έχει πολύ γλυκό και καλοκαιρινό άρωμα που παραπέμπει περισσότερο σε ρόδι.

ventus glossy colored hair mask

Δεν έχω δοκιμάσει πολλές μάσκες για βαμμένα μαλλιά, αλλά σίγουρα αυτή είναι η καλύτερη. Επίσης, υπόσχεται επαναφορά και σε ταλαιπωρημένα μαλλιά από τον ήλιο, οπότε σίγουρα είναι κατάλληλη και για το καλοκαίρι που η τρίχα φθείρεται πολύ περισσότερο. Έχεις δοκιμάσει κάποιο προϊόν της Ventus; Ποια είναι η άποψή σου; 

XOXO,
Angierzz ♥


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις