Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

•Make Up Trends (Fall 2015)•

Μιλήσαμε για τις τάσεις στα νύχια και τα μαλλιά, αλλά όχι για τις τάσεις του μακιγιάζ για το φετινό φθινόπωρο. Και φυσικά, δεν θα παραλείψω ένα τόσο σημαντικό κομμάτι. Τα trends αυτού του φθινοπώρου μου άρεσαν ιδιαίτερα, καθώς ταυτίζονται απόλυτα με τις προτιμήσεις μου. Πάμε όμως να τα δούμε ένα ένα (και λίγο Gossip Girl). 


Μεταλλιζέ - ιριδίζουσες σκιές ματιών


Οι ιριδίζουσες σκιές προσδίδουν μυστήριο στο βλέμμα. Επέλεξε μία σκούρη σκιά για το κινητό βλέφαρο και μία πιο ανοιχτή για την εσωτερική γωνία. Απέφυγε το σβήσιμο και συνδύασε με ένα παλ κραγιόν.


Μεγάλες βλεφαρίδες


Η επιστροφή στις τάσεις της δεκαετίας του '60 επιβάλλει μεγάλες γυριστές βλεφαρίδες. Άπλωσε γενναιόδωρη ποσότητα μάσκαρας που προσφέρει μήκος, όγκο και καμπύλη. 


Μαύρο eyeliner


Κάτι ακόμα που μας επιστρέφει στην δεκαετία του '60 είναι το μαύρο eyeliner. Οι λεπτές γραμμές eyeliner κάνουν τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα, καθώς μια πιο χοντρή γραμμή δίνει ένα cat-eye look. Καλοσχηματισμένα φρύδια, λεπτή γραμμή eyeliner και κραγιόν σε γήινες αποχρώσεις... Το απόλυτο look για το φετινό φθινόπωρο!


Σκούρα βυσσινί κραγιόν


Συνδύασε το σκούρο βυσσινί κραγιόν σου με γήινες αποχρώσεις στα μάτια και την επιδερμίδα. Αν η επιδερμίδα σου είναι ανοιχτόχρωμη, προτίμησε ένα πολύ σκούρο βυσσινί κραγιόν, ενώ αν είσαι σκουρόχρωμη προτίμησε ένα βυσσινί κραγιόν με κόκκινους υποτόνους. 


Κόκκινα κραγιόν


Το κόκκινο κραγιόν συνεχίζει να βρίσκεται στα trends. Συνδύασε τις πρωινές ώρες με γήινες αποχρώσεις και το βράδυ με μαύρο eyeliner. 


Πορτοκαλί αποχρώσεις


Φέτος, θα κυριαρχήσουν οι πορτοκαλί αποχρώσεις από τα μάτια ως και τα νύχια. 


Αυτά ήταν τα trends του μακιγιάζ για το φετινό φθινόπωρο. Εσύ ποια τάση θα υιοθετήσεις φέτος;

Φιλάκια πολλά,
Αγγελική ♥

6 σχόλια: