•6D Hair Ties•

Αν με ακολουθείς στο Instagram, ξέρεις ότι λίγες μέρες πριν έλαβα κάποια υπέροχα κορδελάκια από την εταιρεία 6D Hair Ties. Η εταιρεία 6D Hair Ties ειδικεύεται στο να δημιουργεί ελαστικά ή δαντελωτά λαστιχάκια για τα μαλλιά και κορδέλες.

6D Hair Ties

Η εταιρεία έχει έδρα το Λος Άντζελες και συνεργάζεται με φιλανθρωπικές εταιρείες, στις οποίες καταλήγει μέρος των χρημάτων. Ξεκίνησε στο Σαν Ντιέγκο το 2013 από την Amy Fausset στο διαμέρισμά της με την βοήθεια της οικογένειας και των φίλων της και τώρα είναι η νούμερο ένα εταιρεία παραγωγής τέτοιων ειδών στον κόσμο.

Μου δόθηκε η ευκαιρία να αποκτήσω μερικά κομμάτια από την συγκεκριμένη εταιρεία και μετά από ώρα έρευνας αποφάσισα τι θα πάρω. Τα συγκεκριμένα λαστιχάκια είναι πολύ φιλικά με την τρίχα. Δεν περίμενα να έχουν δυνατό κράτημα σαν τα κανονικά λαστιχάκια, αλλά διαψεύστηκα. Επίσης, είναι τόσο όμορφα που μπορείς να τα φοράς στο χέρι σου σαν βραχιολάκια όλη μέρα και να τα χρησιμοποιήσεις σαν λαστιχάκια, όταν σου χρειαστούν. Είναι πολύ βολικά για μένα, καθώς πάντα κυκλοφορώ με δύο λαστιχάκια στα χέρια μου σε περίπτωση που μου χρειαστούν ή χρειαστεί κάποιος άλλος. Τώρα τουλάχιστον θα διακοσμούν τα χέρια μου και τα μαλλιά μου με στυλ.

Δες όλα όσα πήρα. Τα τρία πρώτα ήταν έτοιμα στην συλλογή τους και τα άλλα έγιναν κατόπιν δικής μου παραγγελίας. Μπορείς να φτιάξεις λαστιχάκια να γράφουν πάνω ότι σου αρέσει, αλλά και να φτιάξεις λαστιχάκια για ολόκληρη ομάδα με έκπτωση. Μπορείς να βάλεις ακόμα και φωτογραφία!

6D Hair Ties

6D Custom Hair Ties

6D Custom Hair Ties

6D Hair Ties

6D Hair Ties

Τα λάτρεψα από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στα χέρια μου και φοράω κάθε μέρα τουλάχιστον από δύο που ταιριάζουν με τα ρούχα μου. Δες όλη την κολεξιόν τους εδώ. Πως σου φαίνονται τα συγκεκριμένα λαστιχάκια;

XOXO,
Angierzz ♥


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις