24 Club • Skin Party

Μία εβδομάδα πριν είχα την τύχη να κερδίσω μία περιποίηση προσώπου στο 24 Club με τις φίλες μου. Το 24 Club είναι ένα fitness club, το οποίο προωθεί τον υγιεινό τρόπο ζωής με προγράμματα γυμναστικής σε εξωτερικό χώρο και πολλές άλλες παροχές. Εμείς βρεθήκαμε εκεί για ένα Skin Party, το οποίο περιλάμβανε δοκιμή μιας σειράς προϊόντων της σειράς Skin της εταιρείας Herbalife.

skin party herbal life

Το κλίμα ήταν πολύ φιλικό και ευχάριστο. Ήμασταν 8 κοπέλες για την δοκιμή και η Μαριάννα που μας καθοδηγούσε σε όλη την διαδικασία. Γνωριστήκαμε όλες και γίναμε μία παρέα. Μας δόθηκε ένα χαρτί με τα ονόματα των προϊόντων και μετά την δοκιμή τους έπρεπε να γράφουμε συνοπτικά την άποψή μας για αυτά. Γράφοντας την άποψή μου για το καθένα, μου έχουν μείνει στο μυαλό όλες μου οι εντυπώσεις για κάθε προϊόν κι έτσι αποφάσισα να σου μιλήσω γι' αυτά.

skin party herbal life

Ξεκινήσαμε την περιποίηση με το Τζελ Καθαρισμού Με Εσπεριδοειδή Για Λάμψη. Πρόκειται για ένα τζελ καθαρισμού με έντονο άρωμα πορτοκαλιού και γκρέιπφρουτ, που είναι ιδανικό για κανονική προς λιπαρή επιδερμίδα. Το άρωμά του θύμιζε όντως έντονα πορτοκάλι. Είναι ένα αφρώδες καθαριστικό τζελ και χρειάστηκε μικρή ποσότητα για να καθαρίσει όλο το πρόσωπο. Κάνει πολύ καλό καθαρισμό και είναι ιδανικό για πρωινή και βραδινή χρήση, καθώς δεν ξηραίνει την επιδερμίδα. Οι κοπέλες που είχαν ξηρή επιδερμίδα δοκίμασαν το Καταπραϋντικό Τζελ Καθαρισμού Με Αλόη που υπόσχεται ότι αφήνει την επιδερμίδα απαλή, καθαρή και όμορφη.

Δεύτερο προϊόν που δοκιμάσαμε ήταν το Scrub Με Μούρα Για Πιο Λαμπερή Επιδερμίδα. Πρόκειται για ένα αντιοξειδωτικό scrub με μούρα που υπόσχεται μια απαλή και λεία επιδερμίδα με όψη υγείας. Ήταν ένα από τα προϊόντα που μου έκαναν εντύπωση από την όλη σειρά. Πέρα από το υπέροχο άρωμά του, έκανε βαθύτατο καθαρισμό. Στην υφή του φαίνεται πολύ απαλό και οι κόκκοι που περιέχει είναι αρκετά μεγάλοι, οπότε δεν περίμενα τόσο θετικό αποτέλεσμα. Δεν έχω βρει άλλο scrub να κάνει τόσο βαθύ καθαρισμό. Ένιωθα την επιδερμίδα μου πεντακάθαρη μετά την χρήση του και ήταν απόλυτα αναζωογονητικό.

Τρίτο προϊόν ήταν η Μάσκα Καθαρισμού Με Άργιλο Και Μέντα. Υπόσχεται τόνωση και απομάκρυνση ρύπων και περιττής λιπαρότητας. Δεν είχα βάλει ποτέ ξανά μάσκα στο πρόσωπό μου, οπότε ενθουσιάστηκα όταν μου είπαν ότι είναι στο πρόγραμμα. Η συγκεκριμένη μάσκα μύριζε λίγο σαν οδοντόκρεμα. Χρειαστήκαμε λίγη ποσότητα για όλο το πρόσωπο και απλώθηκε πολύ εύκολα και γρήγορα. Έπρεπε να την αφήσουμε για δέκα λεπτά στο πρόσωπό μας. Άρχισε να ξεραίνεται και επειδή ήταν η πρώτη φορά που δοκίμαζα μάσκα, μου φάνηκε πολύ πρωτόγνωρη η αίσθηση. Είχε πλάκα το γεγονός ότι προσπαθούσαμε να μιλήσουμε, αλλά έπρεπε να κουνάμε ελάχιστα το στόμα για να μην σπάσει η μάσκα. Έπειτα, την αφαιρέσαμε με νερό. Παρά το γεγονός ότι ήταν μάσκα καθαρισμού και τραβούσε την περιττή λιπαρότητα, τα πρόσωπα όλων μας έλαμπαν.

Τέταρτο προϊόν ήταν η Αναζωογονητική Τονωτική Λοσιόν Από Βότανα. Πρόκειται για μία τονωτική, η οποία δεν περιέχει αλκοόλ, έχει εκχύλισμα αλόης και άρωμα εσπεριδοειδών. Υπόσχεται ενυδάτωση και αναζωογόνηση της κουρασμένης επιδερμίδας. Χρειάστηκαν μόλις δύο ψεκάσματα για να την απλώσουμε σε όλο το πρόσωπο και να σταματήσει το αίσθημα του "τραβήγματος" που νιώθαμε νωρίτερα. Μύριζε επίσης υπέροχα!

Πέμπτο προϊόν ήταν ο Ορός Αντιγήρανσης. Υπόσχεται μείωση των ορατών σημαδιών γήρανσης και των λεπτών γραμμών σε μόλις επτά ημέρες. Εμείς δεν είχαμε κάποιο θέμα σημαδιών γήρανσης, αλλά ξέρεις πως το serum είναι ιδανικό για κάθε ηλικία. Χρειάστηκε μικρή ποσότητα για όλο το πρόσωπο και οφείλω να ομολογήσω πως είναι το καλύτερο serum που έχω δοκιμάσει, καθώς δεν άφηνε περιττή λιπαρότητα στο πρόσωπο.

Έπειτα, χρησιμοποιήσαμε το Τζελ Σύσφιξης Για Την Περιοχή Των Ματιών στο ένα μάτι και την Ενυδατική Κρέμα Ματιών στο άλλο. Το τζελ υπόσχεται βελτίωση της εμφάνισης της ευαίσθητης περιοχής των ματιών αυξάνοντας την ελαστικότητά της, ενώ η κρέμα υπόσχεται μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων γύρω από τα μάτια. Και τα δύο περιέχουν εκχυλίσματα αγγουριού και ήταν πολύ αναζωογονητικά και δροσερά για τα μάτια. Μπορούσες να τα απλώσεις και κάτω από το μάτι, αλλά και πάνω στο βλέφαρο, χωρίς να σου δημιουργήσουν ερεθισμό ή τσούξιμο. Λίγη ώρα αργότερα, όταν άγγιξα την περιοχή των ματιών, μου φάνηκε πως η κρέμα ήταν ακόμη στην περιοχή του ματιού, ενώ το τζελ είχε απορροφηθεί γρηγορότερα.

Τέλος, δοκιμάσαμε την Ενυδατική Κρέμα Ημέρας Για Λάμψη. Υπόσχεται να προσφέρει φωτεινότητα και υγιή λάμψη στο πρόσωπο. Μύριζε και αυτή υπέροχα! Όταν ήμασταν στο λεωφορείο για τον γυρισμό σχολιάζαμε όλες το γεγονός ότι ακόμα μυρίζαμε την ενυδατική και ότι τα πρόσωπά μας έλαμπαν, χωρίς να έχουν περιττή λιπαρότητα. Η σειρά περιλαμβάνει και την Ενυδατική Κρέμα Με Δείκτη Προστασίας SPF30 και την Κρέμα Νυκτός Για Ανάπλαση. Επειδή ήταν απόγευμα, εμείς δοκιμάσαμε την ενυδατική ημέρας, χωρίς δείκτη προστασίας.

Όταν τελειώσαμε με την περιποίηση προσώπου, δοκιμάσαμε την Λοσιόν Χεριών & Σώματος της Herbalife που υπόσχεται κλείδωμα της υγρασίας για διαρκή ενυδάτωση με αλόη και βούτυρο Καριτέ. Μύριζε καταπληκτικά και την βάλαμε σε λαιμό και χέρια. Πρόσφερε υπέροχη ενυδάτωση και απορροφήθηκε γρήγορα.

skin party herbal life

Το Skin Party ήταν δώρο μιας φίλης μας, οπότε αν μένεις Θεσσαλονίκη ελπίζω να είσαι αρκετά τυχερή, ώστε να σου κάνει το ίδιο δώρο μια δική σου φίλη. Αλλιώς μπορείς να επισκεφθείς το 24 Club στην οδό Πατριάρχη Ιωακείμ Γ' 34 στην Αρετσού Καλαμαριάς. 

XOXO,
Angierzz ♥


*Αυτό το άρθρο ΔΕΝ είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις