Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

♦Sandwich Ice Cream♦

Μπορεί το καλοκαίρι να βρίσκεται στο τέλος του, αλλά ποτέ δεν είναι πολύ αργά για σπιτικό παγωτό. Τα παγωτά - σάντουιτς ήταν πάντα τα αγαπημένα μου! Επίσης, είναι μια πολύ καλή επιλογή για κέρασμα.

Υλικά:
1 ζαχαρούχο γάλα
500 γρ. φυτική κρέμα γάλακτος
2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
2 πακέτα σταγόνες κουβερτούρας (προαιρετικά)

Ρίχνεις το ζαχαρούχο γάλα με την κρέμα γάλακτος σε ένα μεγάλο μπολ και χτυπάς με το μίξερ, μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές και στην υφή να μοιάζει με σαντιγί. Έπειτα, ρίχνεις τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακατεύεις μέχρι να απλωθούν σε όλο το μείγμα. Τέλος, απλώνεις σε ένα σκεύος μπισκότα, ρίχνεις από πάνω το μείγμα και απλώνεις ξανά μπισκότα. Για να μην ξοδέψεις πολλά σκεύη, βάλε και δεύτερη στρώση από σαντουιτσάκια πάνω στην πρώτη. 

Είναι μια πολύ εύκολη και οικονομική συνταγή παγωτού. Θα περιμένω φωτογραφίες από όσες την δοκιμάσατε στο Instagram με hashtag #beautyydust. 

Φιλάκια πολλά,
Αγγελική ♥

2 σχόλια:

  1. το έκανα πολλές φορές όλο το καλοκαίρι αλλά με τον τεμπέλικο τρόπο, έκοβα το κυπελάκι με το παγωτό και έβγαζα το παγωτό σε κομμάτια και έβαζα μπισκότα πάνω κάτω :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα είναι κι αυτή μια πιο γρήγορη λύση... Το επιχείρησα και αυτό όταν είχαμε έτοιμο παγωτό.

      Φιλάκια ♥

      Διαγραφή