Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

Movie Night ➳ Cry Wolf

Τώρα που δεν έχει άλλο Pretty Little Liars και δεν θα έχει μέχρι τον Ιανουάριο, αποφάσισα να δω ταινίες στις οποίες έχουν παίξει ηθοποιοί από τη σειρά. Ξεκίνησα με ταινίες του Julian Morris (Wren Kingston) και η πρώτη που είδα ήταν το Cry Wolf. Έγινε γνωστός από τον ρόλο του στην συγκεκριμένη ταινία το 2005. 

Στο μέρος όπου διαδραματίζεται η ιστορία, έχει γίνει ο φόνος μιας συμμαθήτριας της παρέας που πρωταγωνιστεί και οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει ακόμα τον δολοφόνο. Τότε, ένας νέος μαθητής, ο Owen έρχεται στο σχολείο και γνωρίζει την Dodger την πρώτη μέρα. Ο συγκάτοικός του είναι φίλος με την Dodger κι έτσι το βράδυ τον προσκαλούν σε ένα παιχνίδι που συνηθίζουν να παίζουν στην παρέα. Το παιχνίδι ονομάζεται Wolf. Κάθε φορά, κλείνουν όλοι τα μάτια τους και η Dodger διαλέγει κάποιον που θα είναι ο λύκος ζωγραφίζοντάς του ένα σημάδι κάτω από την μπλούζα. Όταν ανοίγουν όλοι τα μάτια, προσπαθούν να βρουν ποιος είναι ο λύκος ψηφίζοντας. Όποιος παίρνει τις περισσότερες ψήφους σε κάθε γύρο, αποχωρεί αποκαλύπτοντας αν ήταν ο λύκος ή όχι. Ο νικητής παίρνει ως έπαθλο κάποια χρήματα που έχει βάλει ο καθένας για την συμμετοχή του. Εκείνο το βράδυ η Dodger κάνει το σημάδι στον Owen. Όταν η βραδιά τελειώνει με νικητή τον Owen, εκείνος της λέει πως γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους για να το παίζουν αυτό το παιχνίδι. Έτσι, μπαίνει στο μυαλό της Dodger η ιδέα να παίξουν το παιχνίδι με όλο το σχολείο. Σκαρφίζονται το προφίλ του πιθανού δολοφόνου της κοπέλας και λένε πως έχει σκοτώσει κοπέλες και σε άλλα σχολεία. Γράφουν ένα email με το προφίλ του και το προωθούν στα email όλων των μαθητών από το email του Owen. Ο καθηγητής της πληροφορικής, ο Rich Walker λαμβάνει το email και καταλαβαίνει πως είναι ψεύτικο, αλλά δεν θέλει να κατηγορηθεί ο Owen, επειδή είχε μπλεξίματα και στο προηγούμενο σχολείο του. Έπειτα, κάποιος με το ψευδώνυμο "Wolf" αρχίζει να στέλνει μηνύματα στον Owen και τον κυνηγά ένας άνθρωπος που το προφίλ του ταιριάζει ακριβώς με το προφίλ του δολοφόνου που σκαρφίστηκαν οι ίδιοι. Ο Owen σύντομα ανακαλύπτει πως η Dodger έχει σχέση με τον καθηγητή Walker και σύντομα τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, μέχρι να βρεθεί ο πραγματικός δολοφόνος της κοπέλας. Είναι πάρα πολύ ωραία ταινία και σε κρατάει σε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τον ρόλο του καθηγητή έχει ο Bon Jovi. Σίγουρα θα την έβλεπα ξανά!

Φιλάκια πολλά,
Αγγελική ♥

2 σχόλια:

 1. πΩΠΩ!!!πολυ κουκλι ηταν αυτος καλε και πιο μικρος!!!και τι προφορα!!!!την κατεβαζω ευθης αμεσως την ταινια!!!
  Φιλακια
  Αθανασια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τον λατρεύω για την προφορά του... Ήταν ένας από τους λόγους που ξεκίνησα με δικές του ταινίες! Να μου πεις την γνώμη σου :)

   Φιλάκια ♥

   Διαγραφή