Jurlique • Rosewater Balancing Mist

Στις διακοπές πήρα μαζί μου ορισμένα προϊόντα της Jurlique και αποφάσισα να σου μιλήσω για το πρώτο προϊόν της Jurlique που δοκίμασα ποτέ. Είναι το Rosewater Balancing Mist και ανήκει στην σειρά Rose Moisture Plus. Τα προϊόντα αυτής της σειράς περιέχουν εκχυλίσματα τριαντάφυλλων που προέρχονται από αγρόκτημα της Jurlique και προστατεύονται από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Οι σειρά αυτή υπόσχεται να ελαχιστοποιεί την αφυδάτωση του δέρματος, να αναπληρώνει τα επίπεδα υγρασίας και να αποκαθιστά την απαλότητα και την λειότητα της επιδερμίδας.

jurlique rosewater balancing mist

Το Rosewater Balancing Mist είναι το πρώτο σε πωλήσεις προϊόν της Jurlique. Πρόκειται για μια ελαφριά ενυδατική τονωτική λοσιόν σε μορφή mist πλούσια σε πολύτιμα αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου και ισχυρά βότανα για αναζωογόνηση της επιδερμίδας και των αισθήσεων.

jurlique rosewater balancing mist

Το χρησιμοποιούσα κάθε πρωί μόλις ξυπνούσα για να τονώσω την επιδερμίδα του προσώπου μετά τον ύπνο, αλλά και το βράδυ μετά τον καθαρισμό. Αναζωογονεί την επιδερμίδα σε βάθος και νιώθεις το πρόσωπό σου πιο φρέσκο από ποτέ. Ενυδατώνει ελαφρά, χωρίς φυσικά να αντικαθιστά την ενυδατική κρέμα. Έχει πολύ απαλό και διακριτικό άρωμα τριαντάφυλλου. Το μπουκαλάκι του είναι πολύ κομψό και η αντλία ψεκασμού λειτουργεί, χωρίς κανένα πρόβλημα. Μια δοκιμή σου αποδεικνύει ακριβώς τον λόγο που είναι το πρώτο σε πωλήσεις προϊόν της Jurlique.

jurlique rosewater balancing mist

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο προϊόν της Jurlique; Ποιο είναι το αγαπημένο σου;

XOXO,
Angierzz ♥


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις