Oriflame • Face Blotting Tissues

Η λιπαρότητα στο πρόσωπο είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλές από εμάς. Εγώ συγκεκριμένα έχω μεικτή επιδερμίδα και παρουσιάζω λιπαρότητα στο μέτωπο και την μύτη. Μια εύκολη και γρήγορη λύση, για να απομακρύνεις προσωρινά την λιπαρότητα όταν δεν προλαβαίνεις να κάνεις scrub ή βρίσκεσαι εκτός σπιτιού, είναι τα μαντηλάκια που απορροφούν την λιπαρότητα. Συγκεκριμένα, σήμερα θα σου μιλήσω για τα μαντηλάκια της Oriflame.

oriflame face blotting tissues

oriflame face blotting tissues

Τα συγκεκριμένα με έσωσαν πολλές φορές μέσα στο καλοκαίρι και τα έχω πάντα μαζί μου όταν βγαίνω έξω. Η συσκευασία περιέχει 50 μέσα και είναι πολύ βολική, διότι είναι μικρή και μπορείς να την πάρεις παντού μαζί σου. Επίσης, έχει ειδικό σχεδιασμό, ώστε να σου βγάζει ένα μαντηλάκι αμέσως μόλις την ανοίγεις. Όσον αφορά την αποτελεσματικότητά τους, έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις πριν εφαρμόσεις το μακιγιάζ σου, αλλά και μετά. Δεν μετακινεί το μακιγιάζ, παρά μόνο απορροφά την λιπαρότητα. Αν έχεις μεγάλο θέμα με την λιπαρότητα και αναγκάζεσαι να κουβαλάς συνέχεια την πούδρα μαζί σου, αυτά σίγουρα θα σε σώσουν.

oriflame face blotting tissues


Στην σελίδα Effie's Oriflame υπάρχει περιορισμένος αριθμός πακέτων με μόνο 3.50€ και επίσης μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές! Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ τα συγκεκριμένα μαντηλάκια;

XOXO,
Angierzz ♥



*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις