Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015

◘Tips For Your Skin◘

Σίγουρα θες να διατηρήσεις το δέρμα σου όσο πιο καθαρό, λείο και σφριγηλό γίνεται, χωρίς να ξοδεύεις μια περιουσία σε προϊόντα περιποίησης και κρέμες αντιγήρανσης. Σίγουρα χρειάζεσαι ορισμένα προϊόντα, αλλά χρησιμοποιώντας τα σωστά και τακτικά, δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις πολλά παραπάνω.
Πρώτο και σημαντικότερο είναι το να πίνεις συχνά νερό. Βέβαια, στο λέω κυρίως για να το ακούω κι εγώ που αν δεν δω κάποιον να πίνει νερό, θα το ξεχάσω εντελώς. Το νερό κάνει καλό στα πάντα στον οργανισμό, αλλά και στην επιδερμίδα σου. Βοηθά στο να μην αφυδατώνεται εντελώς και "σταφιδιάζει".

Πρέπει 1-2 φορές την εβδομάδα να κάνεις καθαρισμό προσώπου. Αν η επιδερμίδα σου είναι ξηρή, καλύτερα να κάνεις μόνο μία φορά για να μην την αφυδατώσεις. Μετά τον καθαρισμό μην ξεχάσεις με τίποτα να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου. Εφάρμοσε όλη την διαδικασία και στον λαιμό!

Κάθε βράδυ, όταν ξεβάφεσαι, να επαναλαμβάνεις την διαδικασία δύο φορές για να είσαι σίγουρη ότι δεν έμειναν υπολείμματα μακιγιάζ, που το επόμενο πρωί θα σου έχουν δημιουργήσει αντιαισθητικά σπυράκια.

Κάθε πρωί πριν βγεις από το σπίτι, εφάρμοσε αντηλιακή κρέμα στο πρόσωπό σου ακόμα κι αν έξω χιονίζει. Στην χώρα που ζούμε οι ακτίνες UV είναι πολύ έντονες και επιταχύνουν την γήρανση του προσώπου, δημιουργούν κοκκινίλες και άλλα, που μπορείς να αποφύγεις πολύ εύκολα.

Τέλος, μην ξεχνάς να καθαρίζεις κάθε βδομάδα τα πινέλα σου. Μαζεύουν υπολείμματα και μικρόβια, τα οποία καταλήγουν στο πρόσωπό σου και είτε κάνουν το μακιγιάζ σου να φαίνεται ανομοιόμορφο, είτε σε γεμίζουν με σπυράκια. Ιδίως αν έχεις πρόβλημα με ακμή.

Πέρα από το νερό, ακολουθώ όλα τα υπόλοιπα βήματα και μπορώ να πω πως κρατάω την επιδερμίδα μου σε πολύ καλή κατάσταση. Ελπίζω να σου φάνηκε χρήσιμο το συγκεκριμένο post. Ποιες συμβουλές ακολουθείς εσύ σχετικά με το δέρμα σου;

Φιλάκια πολλά,
Αγγελική ♥ 

2 σχόλια: