Oriflame • Pure Color Lipstick

Τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ να αποχωριστώ ένα συγκεκριμένο κραγιόν της Oriflame από την σειρά Pure Color στην απόχρωση Pink Blush. Είναι κάθε μέρα στο μακιγιάζ μου και σίγουρα θα βρίσκεται στα αγαπημένα του Ιουλίου.

pure color lipstick
Το έχω αγαπήσει τόσο πολύ για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Για αρχή, είναι σε τόσο καλοκαιρινό και έντονο χρώμα που σου φτιάχνει τη διάθεση. Έπειτα, είναι πολύ ενυδατικό, οπότε δεν χρειάζεσαι άλλα προϊόντα για να μην σου ξεραίνει τα χείλια και αφήνει ένα απαλό και σαρκώδη look στα χείλη. Το σχήμα του σε διευκολύνει απίστευτα να δημιουργήσεις γωνίες στο άνω χείλος και να μην ξεφεύγεις από τα περιθώρια, ακόμα κι αν δεν έχεις δημιουργήσει περίγραμμα με μολύβι. Ειδικά αν είσαι σαν εμένα που πάντα χρειάζομαι μαντηλάκι για να διορθώσω το κραγιόν γύρω γύρω, το συγκεκριμένο θα σε βολέψει απίστευτα. Το σημαντικότερο φυσικά είναι ότι έχει μεγάλη διάρκεια και αντέχει ακόμα και μετά από ποτό και φαγητό. 

pure color lipstick

pure color lipstick


Έχεις δοκιμάσει κάποιο κραγιόν από την συγκεκριμένη σειρά της Oriflame; Για πληροφορίες, συμβουλές, εγγραφές και παραγγελίες απευθύνσου στην σελίδα της Έφης, την Effie's Oriflame. Οι τιμές για τα μέλη είναι -23%. 

XOXO,
Angierzz ♥



*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις