Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015

Oriflame • Pure Color Eye Shadow

Δεν σου μιλάω συχνά για σκιές, διότι χρησιμοποιώ κυρίως σε ειδικές περιστάσεις και μόνο γήινα ή σκούρα χρώματα. Σε αυτό το review θα σου μιλήσω για την σκιά στην απόχρωση Taupe Metal από την σειρά Pure Color της Oriflame.

Η συγκεκριμένη σκιά φαίνεται μπεζ προς γκρι, αλλά αποδίδει κυρίως γκρι. Περιέχει shimmer και μπορεί να φορεθεί και πρωινές και βραδινές ώρες. Προσδίδει μια απαλή απόχρωση στο μάτι, αλλά ταυτόχρονα κάνει το look σου πιο σέξι. Μου αρέσει να την χρησιμοποιώ για smokey eye look. Διαρκεί για ώρες ακόμα και χωρίς primer και δεν μαζεύεται στις λεπτές γραμμές των ματιών. Έχει φοβερή απόδοση ακόμα και με μία μόνο στρώση!

Μπορείς να βρεις και τις παρακάτω αποχρώσεις:
Asphalt BlackChampagne PearlCopper PlumEarthy BrownLight BluePink ShimmerSheer LavenderShimmering WhiteSilver GreySparking ForestTaupe MetalΜπορείς να παραγγείλεις αυτές τις σκιές με έκπτωση αυτόν τον μήνα από την σελίδα Effie's Oriflame.
Αλλά στο Effie's Oriflame μπορείς να παραγγείλεις τις παρακάτω αποχρώσεις ακόμα πιο φθηνά, μόνο με 3.80€ :
Light Blue (x1)
Chopper Plum (x1)
Silver Grey (x1)
Sparkling Forest (x2)

Είναι υπέροχες σκιές! Ορισμένες περιέχουν shimmer και άλλες είναι εντελώς ματ. Πρόλαβε την προσφορά της Έφης στην σελίδα Effie's Oriflame!

Φιλάκια πολλά,
Αγγελική ♥

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου