Oriflame • Eye Contour Gel

Καθημερινά λόγω του blogging πλέον περνάω πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή και ορισμένες φορές τα μάτια μου τα νιώθω κουρασμένα ή πονάνε. Το προϊόν για το οποίο θα σου μιλήσω σήμερα με έχει σώσει όλες αυτές τις φορές και επίσης ανήκει στα προϊόντα καθημερινής μου περιποίησης. 

oriflame eye contour gel
Είναι ένα gel ενυδατικό προϊόν για τα μάτια. Αρχικά, δροσίζει τα μάτια και τα ξεκουράζει. Είναι ιδανικό να το χρησιμοποιήσεις μετά από μια κουραστική μέρα, αλλά και το πρωί αν νιώθεις βαριά τα μάτια σου. Ενυδατώνει τα μάτια, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και δεν τα ερεθίζει καθόλου. Εγώ έχω από φυσικού μου μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και είδα μεγάλη διαφορά από την στιγμή που άρχισα να χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο προϊόν. Δεν έχει έντονο άρωμα, είναι πολύ διακριτικό. Χρειάζεται μία πάρα πολύ μικρή ποσότητα και για τα δύο μάτια. Εγώ εφαρμόζω και κάτω από το μάτι, αλλά και στο κινητό βλέφαρο. 

oriflame eye contour gel

Το συγκεκριμένο προϊόν δεν υπάρχει στον κατάλογο της εταιρείας αυτόν τον μήνα, αλλά στη σελίδα Effie's Oriflame μπορείς να το βρεις με μόνο 4€. Κάνε την παραγγελία σου σύντομα, γιατί υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων τεμαχίων! Εγώ το έχω λατρέψει και σίγουρα είναι το καλύτερο προϊόν για τα μάτια που έχω δοκιμάσει!

XOXO,
Angierzz ♥


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις