Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015

Oriflame: The Company

Η Oriflame είναι από τις εταιρείες που αγαπώ και αυτό γιατί μεγάλωσα με την Oriflame. Μέλη της οικογένειάς μου ήταν στην Oriflame και με θυμάμαι μια σταλιά να παίρνω τον νέο κατάλογο με τόση χαρά και να ψάχνω τα παιδικά προϊόντα ή να τρίβω το χέρι μου στις αρωματισμένες σελίδες ξανά και ξανά. Και μετά ξεκινούσε το μαρτύριο της μαμάς μου, καθώς κάθε φορά θα ζητούσα και από κάτι καινούριο. Κάπως έτσι, στο γυμνάσιο, τα πρώτα μου καλλυντικά ήταν από την Oriflame. Έπειτα, οι συνθήκες άλλαξαν και δεν είχα εύκολη πρόσβαση στα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας, μέχρι που το blog μου με έφερε κοντά στην Έφη (Effie's Oriflame), που είναι αντιπρόσωπος της Oriflame. Μετά από χρόνια θυμήθηκα ξανά γιατί αγάπησα τόσο τα προϊόντα της Oriflame!


Η Oriflame εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εταιρεία καλλυντικών απευθείας πώλησης, με περισσότερους από 3 εκατομμύρια consultants σε ολόκληρο τον κόσμο και ετήσιο τζίρο περίπου 1.5 δισεκατομμύριο ευρώ. Από την ίδρυση της το 1967, η λειτουργία της Oriflame σέβεται απόλυτα τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η Oriflame χρησιμοποιεί φυσικά συστατικά και δεν κάνει δοκιμές των προϊόντων της σε ζώα, αλλά σε εθελοντές ανθρώπους. Μετά από 5-8 χρόνια έρευνας και δοκιμών σε ερευνητικό κέντρο στο Δουβλίνο, φθάνουν τα προϊόντα στον κατάλογο. Η εταιρεία έχοντας αναλάβει ισχυρή δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος και των κοινοτήτων όπου δραστηριοποιείται, έχει εφαρμόσει καινοτομικές πρακτικές με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος. Το ίδρυμα Oriflame Foundation, έχει ως στόχο την υποστήριξη των κοινοτήτων αυτών και την προσφορά βοήθειας σε παιδιά και γυναίκες που το έχουν ανάγκη. Με σχεδόν 50 χρόνια εμπειρίας και επιτυχίας, η Oriflame παραμένει πιστή στο όραμά της, να βοηθά τους ανθρώπους να εκπληρώνουν τα όνειρά τους.

Σε ενδιαφέρει να γίνεις τώρα μέλος και να απολαμβάνεις κι εσύ τα προϊόντα της Oriflame σε καλύτερες τιμές; Είναι εύκολο! Γίνε μέλος ΔΩΡΕΑΝ και ξεκίνα να κερδίζεις αμέσως αγοράζοντας προϊόντα σε τιμές μέλους για εσένα και τους φίλους σου με έκπτωση 23%. Μπορείς να αρχίσεις να κερδίζεις χρήματα αμέσως. Απλώς προτείνεις τα αγαπημένα σου προϊόντα Oriflame στους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους σου. Δείξε τους τον κατάλογο και πάρε τις παραγγελίες τους και μπορείς να κερδίσεις χρήματα από τις αγορές τους. Σε όσους περισσότερους ανθρώπους δείχνεις τον κατάλογο, τόσο περισσότερα χρήματα μπορείς να κερδίσεις. Για να σε βοηθήσουμε να ξεκινήσετε αμέσως, η Oriflame έχει ένα ειδικό πρόγραμμα καλωσορίσματος για νέους consultants.

Update
Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές, για να πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου, για να βρεις τον τελευταίο κατάλογο ή για να κάνεις την παραγγελία σου, μπορείς να απευθυνθείς στην Έφη στην σελίδα της Effie's Oriflame. Είναι πολύ φιλική και πάντα πρόθυμη να σε βοηθήσει :)

Φιλάκια πολλά,
Αγγελική ♥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου