Jurlique • Unboxing

Μόλις πριν λίγο παρέλαβα αυτό το πακέτο από την Jurlique με δείγματα για δοκιμή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Jurlique, γιατί αν και δείγματα, είναι αρκετά μεγάλες οι ποσότητες. Αποφάσισα να κάνω λοιπόν ένα unboxing post για να σου δείξω τα προϊόντα και να σου δώσω ορισμένες πληροφορίες για αυτά πριν τα δοκιμάσω. Θα ανέβουν review για το κάθε ένα ξεχωριστά μόλις τα δοκιμάσω, οπότε να είσαι συντονισμένη.
H Jurlique είναι μια εταιρεία με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια. Δημιουργεί την πιο ισχυρή φροντίδα του δέρματος, μέσω των ισχυρών οργανικών και βιοδυναμικών συστατικών που έχει ανακαλύψει. Απομονώνουν προσεκτικά τις βασικές ουσίες των φυτών και βοτάνων που καλλιεργούν οι ίδιοι και στην συνέχεια παράγουν υγρά εκχυλίσματα για την δημιουργία του προϊόντος.

jurlique unboxing

Αρχικά, να πω ότι ήρθαν με αρκετό προστατευτικό υλικό μέσα στο κουτί και ούτε άνοιξαν κατά τη μεταφορά, ούτε τσαλακώθηκαν οι συσκευασίες και μου έμειναν και οι φούσκες για να παίζω μετά :P

unboxing jurlique

Μέσα στο κουτί βρήκα 7 προϊόντα και έναν ενημερωτικό κατάλογο με τα προϊόντα της εταιρείας.

jurlique dema


Rosewater Balancing Mist

jurlique rosewater balancing mist

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι το πρώτο σε πωλήσεις της εταιρείας Jurlique! Πρόκειται για μία ελαφριά ενυδατική τονωτική λοσιόν σε μορφή mist, πλούσια σε πολύτιμα αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου και ισχυρά βότανα για αναζωογόνηση της επιδερμίδας και των αισθήσεων. Έφτασε στα χέρια μου σε συσκευασία των 30ml.


Herbal Recovery Mist

jurlique herbal recovery mist

Αντιοξειδωτικό mist προσώπου, πλούσιο σε ένα ισχυρό αποκλειστικό μείγμα βοτάνων, αλλαντοΐνη και βιταμίνη Ε (τοκοφερόλη), μειώνει τα σημάδια της αφυδάτωσης, αυξάνει την απαλότητα και τη λάμψη του δέρματος και ταυτόχρονα προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Χρειάζεται μόνο δύο ψεκάσματα για όλο το πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ μέρα και νύχτα. Ήρθε σε συσκευασία των 15ml.


Herbal Recovery Advanced Serum

jurlique herbal recovery advanced serum

Αντιοξειδωτικός ορός με το ισχυρό δραστικό αποκλειστικό σύμπλεγμα βοτάνων και βιταμινών Naturadience PB18+ της Jurlique. Βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών, στην αύξηση της ελαστικότητας, της λάμψης και της ενυδάτωσης ενώ τα αντιοξειδωτικά συστατικά δημιουργούν μια φυσική ασπίδα άμυνας του δέρματος από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Καταπολεμά την αφυδάτωση και τη θαμπή επιδερμίδα χαρίζοντας πιο λαμπερή, νεανική όψη. Χρειάζεται 1-2 ψεκάσματα για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ κάθε πρωί και βράδυ. Ήρθε σε συσκευασία των 15ml.


Herbal Recovery Antioxidant Face Oil

jurlique herbal recovery antioxidant face oil

Έλαιο προσώπου πολλαπλής δράσης, πλούσιο σε ισχυρά φυτικά έλαια και ένα μοναδικό μείγμα αντιοξειδωτικών συστατικών υψηλής αποτελεσματικότητας. Βοηθά στην αντιμετώπιση των πρώτων σημαδιών της γήρανσης, απαλύνει τις λεπτές γραμμές, αποκαθιστά σε βάθος τα επίπεδα υγρασίας, αναζωογονεί και παράλληλα προστατεύει την επιδερμίδα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Χρειάζεται 2-3 σταγόνες για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ κάθε πρωί ή βράδυ. Ήρθε σε συσκευασία των 10ml.


Moisture Replenishing Mask 

jurlique moisture replenishing mask

Θεραπευτική κρεμώδης μάσκα με έναν ισχυρό συνδυασμό πολύτιμων φυτικών ελαίων όπως safflower, νυχτολούλουδο και έλαια αβοκάντο, εκχυλίσματα από έλαιο καρότου, Aloe Vera και φυσικό πηλό, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα σημάδια της ξηρότητας. Απλώνεις μια στρώση στο πρόσωπο και την αφήνεις να δράσει για 10 λεπτά. Έπειτα, ξεβγάζεις με ζεστό νερό και βαμβάκι. Είναι ιδανική για εβδομαδιαία χρήση. Ήρθε σε συσκευασία των 15ml.


Daily Exfoliating Cream

jurlique daily exfoliating cream

Απολεπιστικό για βαθύ καθαρισμό και λείανση. Περιέχει ένα ισχυρό φυτικό σύμπλεγμα από σπόρους σησαμιού, βρόμη και αμύγδαλα σε συνδυασμό με εκχύλισμα πίτουρων σιταριού, για να αφαιρέσει απαλά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και προσφέρει λείο και απαλό δέρμα. Απλώνεις μία γενναιόδωρη ποσότητα σε βρεγμένα χέρια και απλώνεις στο πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ξεβγάζεις με ζεστό νερό. Ήρθε σε συσκευασία των 15ml.


Replenishing Foaming Cleanser

jurlique replenishing foaming cleanser

Ελαφριά λοσιόν καθαρισμού προσώπου για ξηρές επιδερμίδες. Αφαιρεί απαλά το μακιγιάζ και τους ρύπους αφήνοντας το δέρμα σας απαλό και λαμπερό. Χρειάζεται μία μικρή ποσότητα για να κάνει αφρό σε όλο το πρόσωπο. Απέφυγε την περιοχή των ματιών. Ήρθε σε συσκευασία των 30ml.

Αυτά είναι τα προϊόντα της Jurlique που έφτασαν στα χέρια μου. Εννοείται ότι ξεκινάω δοκιμές αμέσως και ότι δεν θα λείπουν από το νεσεσέρ των διακοπών μου, καθώς οι συσκευασίες είναι ιδανικές. Σύντομα έρχονται review για το καθένα ξεχωριστά!

XOXO,
Angierzz ♥


*Αυτό το άρθρο είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις