•Σως του Σεφ•

Οι σως είναι ένας πάρα πολύ καλός και gourme τρόπος να κάνεις ένα πιάτο εμφανίσιμο και νοστιμότερο. Ορισμένες φορές είναι το κύριο συστατικό ενός πιάτου, όπως η σως του σεφ στην σαλάτα του σεφ. Χωρίς την σως του σεφ είναι απλώς μια σαλάτα λαχανικών και αλλαντικών. Ούσα μεγάλη φαν της σαλάτας του σεφ, έπρεπε οπωσδήποτε να μάθω πως να την φτιάχνω μόνη μου. Συνοδεύω με αυτήν την σως και τις σαλάτες μου, αλλά και το κοτόπουλο ή τα hot dogs.

chef sauce

Υλικά:
Κέτσαπ
Μαγιονέζα
Ξύδι

Σε ένα μπολ, βάζεις 4 κ.σ. μαγιονέζα, 2 κ.σ. κέτσαπ και 1 κ.σ. ξύδι για μία μερίδα και ανακατεύεις μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Αν θες να αυξήσεις τις μερίδες, αυξάνεις τις ποσότητες αναλόγως.

Είναι πάρα πολύ εύκολη, γρήγορη και οικονομική. Αν την δοκιμάσεις σκέτη μόλις την φτιάξεις, μπορεί να σου φανεί αρκετά έντονη, αλλά σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα είναι φυσιολογική. Αν την προορίζεις για σαλάτα, στην σαλάτα μην ρίξεις ούτε λάδι, ούτε αλάτι.

Θα ήθελα πολύ να δω δικές σου δημιουργίες με την σως του σεφ, γι' αυτό λοιπόν, αν την φτιάξεις, ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram με το hashtag #beautyydust. 

XOXO,
Angierzz ♥

Δημοφιλείς αναρτήσεις