Battle: Salt Sprays

Έχει περάσει πάρα πολύς καιρός από τότε που έκανα το πρώτο battle post και σκέφτηκα ότι είναι ευκαιρία να επιστρέψω με ένα battle σχετικό με τα σπρέι αλατιού. Τα σπρέι αλατιού υπόσχονται να κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν ακριβώς όπως είναι μετά από την θάλασσα. Τα δικά μου μαλλιά είναι ολόισια από φυσικού τους και έψαχνα ένα προϊόν που να τα κάνει λίγο σπαστά και να τους δίνει όγκο. Δοκίμασα το σπρέι αλατιού της L'oreal και της Aussie και βρήκα το ιδανικό αποτέλεσμα σε ένα από αυτά!

battle salt sprays



L'oreal Studio - Matt & Messy 

l'oreal studio matt messy

Αυτό το σπρέι αλατιού υπόσχεται ματ αποτέλεσμα στο μαλλί και κυματιστά μαλλιά, όπως είναι μετά την θάλασσα. Επίσης, υπόσχεται ότι αυξάνει τον όγκο, δεν βαραίνει τα μαλλιά και δεν τα λαδώνει. Κατά την άποψή μου είναι ένα καλό προϊόν σε περίπτωση που θες να μην λαδώσουν τα μαλλιά σου την αμέσως επόμενη μέρα. Λειτουργεί λίγο σαν dry shampoo. Το συγκεκριμένο μου τελείωσε πολύ γρήγορα, γιατί έπρεπε να βάλω μεγάλη ποσότητα για να αποκτήσω το θαλασσινό αποτέλεσμα. Έχει πολύ έντονο άρωμα και όχι τόσο ευχάριστο.


Aussie - Miracle Beach Waves

aussie miracle beach waves

Το συγκεκριμένο σπρέι αλατιού υπόσχεται τα ακριβώς ίδια με το από πάνω. Με ενθουσίασε είναι η αλήθεια, γιατί δεν περίμενα ότι ένα salt spray θα μου δώσει τόσο κυματιστό αποτέλεσμα από μόνο του με λίγη ποσότητα. Η εφαρμογή του πρέπει να γίνεται σε σχεδόν στεγνά μαλλιά και όχι σε πολύ νωπά για καλύτερο αποτέλεσμα. Μυρίζει και αυτό έντονα, αλλά έχει πιο ευχάριστο άρωμα. Αν κάνεις πλεξούδες και ψεκάσεις από αυτό πάνω πριν κοιμηθείς, το πρωί μόλις τις αφήσεις κάτω, θα έχουν καλοσχηματιστεί κύματα, που θα κρατήσουν όλη την ημέρα. Πάρα πολύ καλό προϊόν, το προτείνω ανεπιφύλακτα. 

Αυτό ήταν το σημερινό, άκρως καλοκαιρινό μας battle. Μπορείς να δεις το πρώτο battle post εδώ. Τι θα ήθελες να δεις στο επόμενο battle; Ποιο είναι το αγαπημένο σου salt spray;

XOXO,
Angierzz ♥



*Αυτό το άρθρο ΔΕΝ είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις