•Γεμιστά Μανιτάρια•

Ένα υλικό που αγαπώ και θα μπορούσα να έχω κάθε μέρα στην διατροφή μου, είναι το μανιτάρι. Μπορώ να βάλω μανιτάρια σε ότι κι αν φτιάξω, αλλά αυτή τη φορά χρησιμοποίησα το μανιτάρι ως κύριο υλικό. Να τονίσω ότι πρόκειται για ορεκτικό και όχι για κυρίως πιάτο, καθώς η ποσότητα δεν επαρκεί.

γεμιστά μανιτάρια



Υλικά:
8-10 μανιτάρια Agaricus
1 πιπεριά (πράσινη ή κόκκινη)
Ελάχιστο τυρί
2-3 φέτες κασέρι

Καθαρίζεις τα μανιτάρια, αν δεν είναι ήδη καθαρισμένα. Αφαιρείς τον κορμό του μανιταριού για να δημιουργήσεις το κενό που θα βάλεις τα υλικά. Απλώνεις ένα αντικολλητικό χαρτί πάνω στο ταψί και βάζεις πάνω τα μανιτάρια. Κόβεις λεπτά κομμάτια πιπεριάς, τυριού και κασεριού και γεμίζεις τα μανιτάρια σου. Τα βάζεις για 20 λεπτά στους 250 βαθμούς στο φούρνο και είναι έτοιμα. Μπορείς να βάλεις κι άλλα υλικά, όπως μπέικον ή Philadelphia και να τα προσαρμόσεις στις δικές σου γεύσεις.

Είναι μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου που είναι λάτρεις των μανιταριών. Μόλις το δοκιμάσεις, μην ξεχάσεις να με ενημερώσεις για το πως σου φάνηκε. Θα περιμένω και φωτογραφίες στο Instagram

ΧΟΧΟ,
Angierzz ♥

Δημοφιλείς αναρτήσεις