Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

Movie Night ➳ Jurassic World

Δεν σε έχω συνηθίσει σε τέτοια είδη ταινιών και η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αρχικά πήγα για την παρέα στο σινεμά, αλλά προέκυψε μια πάρα πολύ ωραία ταινία. Περάσαμε μεγάλη περιπέτεια μέχρι να δούμε αυτήν την ταινία. Δεν θα σου πω σε ποιο σινεμά πήγαμε, αλλά πήραμε εισιτήρια για την 3D προβολή, μπήκαμε κανονικά στην αίθουσα, είδαμε όλες τις διαφημίσεις και την στιγμή που έπρεπε να ξεκινήσει η ταινία... Τίποτα! Ήμασταν περίπου 25 λεπτά περιμένοντας μήπως και μπορέσουν να το διορθώσουν, αλλά τελικά μας ανακοίνωσαν ότι αυτή η προβολή θα ακυρωθεί και μπορούμε να πάμε στην κανονική προβολή που ήταν σε 5 λεπτά ή να περιμένουμε μέχρι τις 22:00 για την επόμενη 3D. Κατεβήκαμε 6 ορόφους για να αλλάξουμε τα εισιτήρια και τους ανεβήκαμε ξανά μέσα σε 5 λεπτά και προλάβαμε την κανονική προβολή. Πάντως, αν είσαι πιο τυχερή από εμένα, σίγουρα αξίζει να το δεις σε 3D.


Δεν έχω δει το Jurassic Park, οπότε δεν ξέρω αν έχει κάτι παρόμοιο αυτή η ταινία, αλλά θα σου πω την υπόθεση. Έχει διαμορφωθεί ένα νησί σαν πάρκο με δεινόσαυρους, όπου πηγαίνει ο κόσμος και κάνει διάφορες δραστηριότητες με τους δεινόσαυρους. Έτσι, πηγαίνουν και δύο αγόρια για να δουν το πάρκο, αλλά και την θεία τους που δουλεύει εκεί. Αρχικά, όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά, αλλά υπάρχει ένας νέος δεινόσαυρος στο πάρκο, ο Indominus Rex, ο οποίος έχει πολλές περισσότερες δυνατότητες από τους υπόλοιπους, αλλά και πολλά στοιχεία στο γενετικό του υλικό, που του δίνουν αξεπέραστες ιδιότητες. Ο συγκεκριμένος δεινόσαυρος όμως σύντομα αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για το πάρκο, με αποτέλεσμα να χαθούν πολλές ζωές, αλλά και πολλοί άλλοι δεινόσαυροι μέσα σε λίγες ώρες.

Είναι μια πάρα πολύ ωραία περιπέτεια, έχει απίστευτα γραφικά και σε κρατάει σε αγωνία από την αρχή μέχρι το τέλος. Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να το δεις, ακόμα κι αν πιστεύεις ότι δεν είναι του είδους σου τέτοιες ταινίες. Υπήρχαν και ορισμένα αστεία στιγμιότυπα. Επίσης, αξίζει να το δεις για τον πρωταγωνιστή!


Ήμουν τόσο σίγουρη ότι δεν θα μου άρεζε αυτή η ταινία, που έβαλα στοίχημα και το έχασα και τώρα πρέπει να δω τις κορυφαίες 250 ταινίες του imdb μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Έχεις δει το Jurassic World ή το Jurassic Park; Πως σου φάνηκαν; 


Φιλάκια πολλά,
Αγγελική ♥

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου