Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

☼Holiday Longlasting Manicure Tips☼

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και ήδη έχεις κάνει σχέδια για το μέρος όπου θα περάσεις τις διακοπές σου. Επειδή, λοιπόν, δεν μπορώ να σε αφήσω να φύγεις με απεριποίητο μανικιούρ, σου έφτιαξα μια λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνεις για να διατηρείς τα νύχια σου περισσότερο και να μην είναι το θέμα που θα σε απασχολεί όλο το καλοκαίρι.

1. Αν αποφασίσεις να πας σε επαγγελματία για να φτιάξεις τα νύχια σου πριν τις διακοπές, πήγαινέ της ένα δικό σου βερνίκι. Έτσι, θα μπορείς να γεμίσεις το νύχι σου στην άκρη όταν μεγαλώσει. Επίσης, οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν προϊόντα για να μεγιστοποιήσουν την διάρκεια των βερνικιών και συχνά χαλάνε την ποιότητά τους. Με το δικό σου σίγουρα ξέρεις ότι θα διαρκέσει όσο περισσότερο γίνεται.


2. Πριν βάψεις τα νύχια σου, καθάρισέ τα με λίγο ασετόν, ώστε να απομακρύνεις τα περιττά έλαια και να μην ξεκολλάει το βερνίκι.


3. Απέφυγε την άμεση επαφή των νυχιών σου με θερμότητα για τουλάχιστον 12 ώρες. Το βερνίκι θέλει τουλάχιστον 12 ώρες για να στεγνώσει πλήρως, οπότε η επαφή με την θερμότητα θα οδηγήσει στην καταστροφή του μανικιούρ σου.


4. Ενυδάτωνε καθημερινά τα νύχια σου πάνω από το βερνίκι. Το ξεραμένο βερνίκι σπάει εύκολα, αλλά με λίγη ενυδάτωση θα το κρατήσεις πολύ περισσότερο.


5. Τώρα το καλοκαίρι είναι καλύτερα να διατηρείς τα βερνίκια σου στο ψυγείο, ώστε να μην χαλάει η ποιότητά τους από την ζέστη και να μην δημιουργούνται αντιαισθητικές φυσαλίδες στα νύχια, κατά την εφαρμογή.

Αυτές ήταν οι συμβουλές μου για να διαρκέσει περισσότερο το μανικιούρ σου αυτό το καλοκαίρι και να απολαύσεις την θάλασσα με τα πιο υπέροχα νύχια. Ποιο είναι το χρώμα που θεωρείς καλοκαιρινό και θα είναι μονίμως στα νύχια σου αυτό το καλοκαίρι;

Φιλάκια,
Αγγελική ♥

2 σχόλια: