Battle: Διφασικά Νεράκια Ντεμακιγιάζ Ματιών

Σκέφτηκα να ξεκινήσω μια νέα σειρά posts, στην οποία θα συγκρίνω δύο προϊόντα που έχουν την ίδια χρησιμότητα. Ξεκινάω με τα νεράκια ντεμακιγιάζ ματιών της Garnier και της L'oreal.


Το νεράκι ντεμακιγιάζ της Garnier είναι κατάλληλο για αδιάβροχο μακιγιάζ, υπόσχεται να προσφέρει ενισχυμένη φροντίδα των βλεφαρίδων και να αφαιρεί το μακιγιάζ χωρίς τρίψιμο. Επίσης, λέει πως δεν είναι λιπαρό και είναι απαλό με τα μάτια. Διφασικό προϊόν με αργινίνη.


Το νεράκι της L'oreal είναι κατάλληλο για αδιάβροχο και μεγάλης διάρκειας μακιγιάζ. Υπόσχεται να μην είναι λιπαρό και να μην προκαλεί ερεθισμούς στα ευαίσθητα μάτια. Διφασικό προϊόν επίσης.



Αφαιρούν και τα δύο το αδιάβροχο μακιγιάζ εξίσου καλά. Το νεράκι της Garnier χρειάζεται τρίψιμο, αλλά όχι τόσο, ώστε να πέφτουν βλεφαρίδες. Δεν αφήνει λιπαρότητα, αντιθέτως διακρίνεις λίγη ξηρότητα. Δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ ερεθισμό.

Το νεράκι της L'oreal αφαιρεί το αδιάβροχο μακιγιάζ, αλλά χρειάζεται πολύ τρίψιμο, με αποτέλεσμα να χάνεις πολλές βλεφαρίδες. Είναι αρκετά λιπαρό. Εγώ, προσωπικά, αφαιρούσα την περιττή ποσότητα ελαίου με μαντηλάκι. Τέλος, μου προκάλεσε ερεθισμούς στα μάτια ορισμένες φορές.


Πες μου την δική σου άποψη σε περίπτωση που έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα δύο. Σου αρέσουν τέτοιου είδους posts; Τι θα ήθελες να δεις στο επόμενο battle;

XOXO,
Angierzz 


*Αυτό το άρθρο ΔΕΝ είναι sponsored.

Δημοφιλείς αναρτήσεις